Ηλεκτροστατικά δάπεδα

Το στατικό δάπεδο και το στατικό αγώγιμο δάπεδο προσφέρουν μια ευέλικτη, υψηλής απόδοσης λύση για τη διατήρηση ευαίσθητων περιοχών όπως αίθουσες υπολογιστών και ηλεκτρονικών, χειρουργεία σε ασφαλή στάνταρντ προδιαγραφών.

Δείτε τα προϊόντα αναλυτικά

Primo_SD

Αντιστατικά: iQ PRIMO SD

Το Primo SD είναι το ιδανικό μόνιμο ηλεκτροστατικό δάπεδο για χρήση σε εργαστήρια, καθαρά δωμάτια και περιοχές ευαίσθητες σε ESD νοσοκομείων. Διατίθεται σε μη γραμμικό σχέδιο με χρώματα που συνδυάζονται με τα άλλα προϊόντα και αξεσουάρ της Premium multi-λύσεων οικογένειας.
IQ_Granit_SD

Αντιστατικά: iQ GRANIT SD

Ο τέλειος συνδυασμός σταθερής και αξιόπιστης αγωγιμότητας παράλληλα με την αποδεδειγμένη ανθεκτικότητα της σειράς δαπέδων iQ. Ειδικά σχεδιασμένο για να συντονίζεται με τα χρώματα των άλλων προϊόντων της οικογένειας πολλαπλών λύσεων iQ Granit. Κατάλληλο για εργαστήρια υψηλής κυκλοφορίας, αποστειρωμένα δωμάτια και περιοχές ευαίσθητες σε ESD νοσοκομείων.
iQ_Toro_SC

Αγώγιμα: iQ TORO SC

Το iQ Toro SC είναι ένα μόνιμα στατικό-αγώγιμο δάπεδο που αναπτύχθηκε για χρήση σε χειρουργεία, αίθουσες ακτινογραφιών, αποστειρωμένα δωμάτια και εργαστήρια. Οι προηγμένες αγώγιμες ιδιότητες επιτυγχάνονται από σωματίδια μαύρου άνθρακα που διατρέχουν το βινύλιο μαζί με ένα καθαρό υπόστρωμα άνθρακα.