Η εταιρεία
Η ΤΑΠΕΝ είναι από το 1974 μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού δαπέδων στην Ελλάδα. Καλύπτουμε ένα μεγάλο αριθμό προϊόντων και υπηρεσιών μέσα από την συνεργασία μας με τους σημαντικότερους οίκους του εξωτερικού.
Το κατάστημα
Εδώ μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα μας & να μας ρωτήσετε για οποιαδήποτε απορία. Η διεύθυνσή μας είναι Λ. Δημοκρατίας 12, Αγία Μαρίνα - Ηλιούπολη.
Συνεργάτες
Συνεργαζόμαστε με τεχνικές - κατασκευαστικές εταιρείες, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, γραφεία μελετών. Διαθέτουμε πλήρες τεχνικό τμήμα μόνιμης απασχόλησης, εκπαιδευμένο ώστε, να ικανοποιεί τις πιο υψηλές απαιτήσεις της σύγχρονης τοποθέτησης.
Οι λύσεις μας
Προτείνουμε πρωτοποριακές λύσεις και εφαρμογές. Για κτίρια, γραφεία, καταστήματα, τράπεζες, δημόσιους οργανισμούς, νοσοκομεία, αθλητικά συγκροτήματα, βιομηχανικούς χώρους, ξενοδοχεία, πλοία, οικίες.

Υπηρεσίες Τοποθέτησης

Πρωταρχικής σημασίας για την εταιρεία μας, είναι η σωστή τοποθέτηση των προϊόντων μας. Για αυτό επενδύουμε συνεχώς στην εκπαίδευση του προσωπικού μας σε νέες τεχνοτροπίες και τεχνολογίες. Επιπλέον αναλαμβάνουμε την επισκευή και τη συντήρηση ξύλινων πατωμάτων (τρίψιμο χωρίς σκόνη και άριστο γυάλισμα του πατώματος). Πραγματοποιούμε δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας, εκτιμώντας το κόστος και το χρόνο που απαιτούν οι εργασίες μας.

Αποθήκη στην Ηλιούπολη

Στο χώρο αυτό πραγματοποιείται η αποθήκευση και η διακίνηση των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το μεγάλο απόθεμα, μας διασφαλίζει άμεσες παραδόσεις και σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό, έχουμε αναπτύξει με τους πελάτες μας μια σχέση εμπιστοσύνης, εκπληρώνοντας οποιαδήποτε ανάγκη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δείτε εργασίες μας

Νέα παραλαβή DECK IROKO

Νέα παραλαβή DECK IROKO 1280 720 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Ξύλινο δάπεδο (deck), τροπικής ξυλείας (iroko) από Καμερούν, διαστάσεων 20x120mm Η μία του πλευρά είναι λεία, η αντίθετη με αντιολισθητικές ραβδώσεις, τοποθετείται και από τις δύο

Παρκέ Μπασκετ

Παρκέ Μπασκετ 960 720 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Βινυλικό δάπεδο σε γραφεία

Βινυλικό δάπεδο σε γραφεία 960 720 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Επένδυση γραφείων με πλεχτό βινυλικό δάπεδο

Επένδυση γραφείων με πλεχτό βινυλικό δάπεδο 960 540 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μπορούμε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για το χώρο σας.