Η εταιρεία
Η ΤΑΠΕΝ είναι από το 1974 μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού δαπέδων στην Ελλάδα. Καλύπτουμε ένα μεγάλο αριθμό προϊόντων και υπηρεσιών μέσα από την συνεργασία μας με τους σημαντικότερους οίκους του εξωτερικού.
Το κατάστημα
Εδώ μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα μας & να μας ρωτήσετε για οποιαδήποτε απορία. Η διεύθυνσή μας είναι Λ. Δημοκρατίας 12, Αγία Μαρίνα - Ηλιούπολη.
Συνεργάτες
Συνεργαζόμαστε με τεχνικές - κατασκευαστικές εταιρείες, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, γραφεία μελετών. Διαθέτουμε πλήρες τεχνικό τμήμα μόνιμης απασχόλησης, εκπαιδευμένο ώστε, να ικανοποιεί τις πιο υψηλές απαιτήσεις της σύγχρονης τοποθέτησης.
Οι λύσεις μας
Προτείνουμε πρωτοποριακές λύσεις και εφαρμογές. Για κτίρια, γραφεία, καταστήματα, τράπεζες, δημόσιους οργανισμούς, νοσοκομεία, αθλητικά συγκροτήματα, βιομηχανικούς χώρους, ξενοδοχεία, πλοία, οικίες.

Υπηρεσίες Τοποθέτησης

Πρωταρχικής σημασίας για την εταιρεία μας, είναι η σωστή τοποθέτηση των προϊόντων μας. Για αυτό επενδύουμε συνεχώς στην εκπαίδευση του προσωπικού μας σε νέες τεχνοτροπίες και τεχνολογίες. Επιπλέον αναλαμβάνουμε την επισκευή και τη συντήρηση ξύλινων πατωμάτων (τρίψιμο χωρίς σκόνη και άριστο γυάλισμα του πατώματος). Πραγματοποιούμε δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας, εκτιμώντας το κόστος και το χρόνο που απαιτούν οι εργασίες μας.

Αποθήκη στην Ηλιούπολη

Στο χώρο αυτό πραγματοποιείται η αποθήκευση και η διακίνηση των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το μεγάλο απόθεμα, μας διασφαλίζει άμεσες παραδόσεις και σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό, έχουμε αναπτύξει με τους πελάτες μας μια σχέση εμπιστοσύνης, εκπληρώνοντας οποιαδήποτε ανάγκη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δείτε εργασίες μας

Βινυλικό δάπεδο σε διαγνωστικό εργαστήριο Affidea

Βινυλικό δάπεδο σε διαγνωστικό εργαστήριο Affidea 1000 750 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Επένδυση δαπέδων, στα Διαγνωστικά Εργαστήρια της Affidea Ευρωιατρικής, με ετερογενές βινυλικό δάπεδο, του εργοστασίου Tarkett. Η επένδυση των δαπέδων έγινε με Acczent Excellence 80 πάχος 2.0mm και γύρισμα υγειονομικού σοβατεπί, αφού προηγήθηκε ισοπέδωση…

Ξύλινο deck σε γυμναστήριο

Ξύλινο deck σε γυμναστήριο 960 720 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Συνθετικός χλοοτάπητας σε παιδικό σταθμό

Συνθετικός χλοοτάπητας σε παιδικό σταθμό 960 720 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Πλεχτό βινυλικό δάπεδο στην εταιρεία Legrand [860τ.μ.]

Πλεχτό βινυλικό δάπεδο στην εταιρεία Legrand [860τ.μ.] 1024 768 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Ανακαίνιση γραφείων, της εταιρείας ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Ελληνική Legrand ΑΕΒΕ, στο Χαλάνδρι, με πλεχτό βινυλικό δάπεδο σε πλάκες (woven vinyl tiles), του φιλανδικού οίκου Hellsten.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μπορούμε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για το χώρο σας.