Βινυλικά PVC

Τα δάπεδα βινυλίου είναι σκληρές και εξαιρετικά ανθεκτικές λύσεις για βαριές και πολύ βαριές περιοχές κυκλοφορίας. Ιδιαίτερα συνιστώνται για εφαρμογές στην υγειονομική περίθαλψη και την εκπαίδευση για την αντοχή τους και την ευκολία καθαρισμού. Η ΤΑΠΕΝ εισάγει, εμπορεύεται και τοποθετεί δάπεδα βινυλίου με ειδικά χαρακτηριστικά, κόστους, αντοχής και ιδιαίτερα πρωτόκολλα κατασκευής. Μεγάλο εύρος επιλογών που καλύπτει όλες τις προδιαγραφές των αναγκών σας.

Δείτε τα προϊόντα αναλυτικά

Silver_Knight_Tempo

Βινυλικά PVC: GRABO SILVER KNIGHT TEMPO

Το Silver Knight Tempo, έχει σχεδιαστεί ειδικά για την καταπολέμηση της επιδημίας, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί κυρίως ως μία γρήγορη προστατευτική επένδυση σε υπάρχον δάπεδο νοσοκομείου. Η αντιμικροβιακή και αντιβακτηριδιακή του επιφάνεια υποστηρίζει την χαμηλού κόστους χημική καθαριότητα και απολύμανση.
diamond_tech

Βινυλικά PVC: GRABO SILVER KNIGHT DIAMOND TECH

Λόγω της φωτοκαταλυτικής αντίδρασης, η επιφανειακή βρωμιά κολλάει λιγότερο και είναι πιο εύκολο να αφαιρεθεί. Επιπλέον, οι οσμές αποσυντίθενται σε ακίνδυνα συστατικά μέρη. Λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο για ρύπους επίσης, όπως η νικοτίνη ή η φορμαλδεΰδη και οι δυσάρεστες μυρωδιές. Eίναι ενεργό όλο το εικοσιτετράωρο, 24/7 και βοηθά στη μείωση της μικροβιακής μόλυνσης μεταξύ των καθαρισμών.
Grabo_Silver_Knigh-ACCOUSTIC-7

Βινυλικά PVC: GRABO SILVER KNIGHT ACCOUSTIC 7

Έχετε σκεφτεί ποτέ πως ένα δάπεδο μπορεί να είναι η πρώτη γραμμή άμυνάς σας ενάντια στα μικρόβια και τις λοιμώξεις, ακόμα και στο χρόνο ενδιάμεσα σε δύο καθαρισμούς; Γνωρίστε το SILVER KNIGHT που εξουδετερώνει τα επιβλαβή βακτήρια χωρίς τη χρήση χημικών. Το δάπεδο έχει μια αυτο-απολυμαντική επιφάνεια με μια μοναδική γραμμή διπλής άμυνας.
IQ_Granit_Acoustic

Βινυλικά PVC: iQ GRANIT ACCOUSTIC

Το δάπεδο βινυλίου της Tarkett που παρέχει εξαιρετική απόδοση, βελτιώνοντας παράλληλα την άνεση του ποδιού και μειώνοντας τον ήχο κατά 15dB. Σχεδιασμένο για περιοχές με έντονη κυκλοφορία όπου απαιτείται ησυχία, όπως διάδρομοι και δωμάτια ασθενών, είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στη φθορά, το λεκέ και την τριβή.
TAPIFLEX STAIRS

Βινυλικά PVC: TAPIXLEX STAIRS

Η ετερογενής συλλογή σκαλοπατιών βινυλίου της Tarkett δίνει ασφάλεια σε όλες τις σκάλες. Οικονομικό, αποδοτικό και ανθεκτικό είναι επίσης 100% χωρίς φθαλικές ενώσεις. Η δυνατότητα αυτοκόλλητης στήριξης καθιστά τη σειρά ακόμη πιο εύκολη και ταχύτερη στην εγκατάσταση. Σχεδιάστε και δημιουργήστε με ευκολία και αποτελεσματικότητα.
iQ_Optima_Acoustic

Βινυλικά PVC: iQ OPTIMA ACCOUSTIC

Αυτό το δάπεδο βινυλίου της Tarkett μειώνει τον ήχο κατά 17dB. Για να το διατηρήσετε καθαρό, δεν χρειάζεται βερνίκι ή κερί, ένα απλό καθάρισμα αρκεί για να αποκαταστήσετε την αρχική εμφάνιση αυτού του δαπέδου.
RUBY70_ACCOUSTIC

Βινυλικά PVC: RUBY 70 ACCOUSTIC

Το Ruby 70 Acoustic της Tarkett ταιριάζει ιδανικά για περιβάλλοντα μεγάλης κυκλοφορίας σε εγκαταστάσεις εκπαίδευσης, νοσοκομείου και φροντίδας ηλικιωμένων. Η ακουστική απορρόφηση των 19dB της σειράς προσδίδει ζεστασιά και καλή άνεση στα πόδια.
Acczent Excellence-Genius

Βινυλικά PVC: ACCZENT EXCELLENCE GENIUS

Ταιριάζει ιδανικά σε πολύ υψηλές ανάγκες κυκλοφορίας και είναι συμβατά με υγρά υποδάπεδα. Το Genius της Tarkett είναι μια λύση χωρίς κόλλα, γρήγορη εγκατάσταση και εύκολη ανακύκλωση. Είναι ανθεκτικό σε χώρους με μεγάλη κίνηση και τροχούς.
Acczent_UNIK

Βινυλικά PVC: ACCZENT UNIK

Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τους πόρους χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα κατά τη διάρκεια εργασιών ανακαίνισης - και νέων κατασκευών - χρησιμοποιώντας τα συμπαγή loose lay ρολά της Tarkett's Acczent Unik. Η αντοχή τους έχει αποδειχθεί μέσα από πολλά χρόνια χρήσης σε υψηλά επίπεδα κυκλοφορίας σε κτίρια σε όλη την Ευρώπη. Διατίθεται σε 15 χρώματα + 52 ακόμη κατά παραγγελία. Ανήκει στην οικογένεια των συμπαγών ετερογενών βινυλικών δαπέδων που μεταξύ άλλον περιλαμβάνουν και ένα τυπωμένο στρώμα για απεριόριστες δυνατότητες.
TAPIFLEX TILES 65

Βινυλικά PVC: TAPIFLEX TILES 65

Εξαιρετικά ανθεκτικό ακουστικό ετερογενές δάπεδο βινυλίου της Tarkett σε μια βολική μορφή πλακιδίων. Εύκολη εγκατάσταση ακόμη και στα μικρότερα δωμάτια, είναι ιδανικό για περιοχές με μεγάλη κυκλοφορία σε σχολεία, γραφεία και νοσοκομεία. Χάρη στην υψηλής πυκνότητας υποστήριξη αφρού, προσφέρει εξαιρετική μείωση ήχου (19dB) και καλή άνεση στο κάτω μέρος των ποδιών.
TAPIFLEX TILES 50

Βινυλικά PVC: TAPIFLEX TILES 50

Το Tapiflex Tiles 50 της Tarkett είναι ένα ανθεκτικό ακουστικό ετερογενές δάπεδο βινυλίου σε μια βολική μορφή πλακιδίων. Διατίθεται σε μια σειρά αρμονικών σχεδίων, συμπεριλαμβανομένης μιας παλέτας pal χρωμάτων σχεδιασμένων για άνεση και ευεξία, είναι ιδιαίτερα ιδανικό για εγκαταστάσεις φροντίδας και εκπαίδευσης ηλικιωμένων που απαιτούνται ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.
Excellence-Genius

Βινυλικά PVC: TAPIFLEX EXCELLENCE GENIUS

Η συλλογή δαπέδων Genius της Tarkett είναι μια λύση χωρίς κόλλα, γρήγορη εγκατάσταση και εύκολη ανακύκλωση. Είναι ανθεκτικό σε μεγάλη κυκλοφορία και σε τροχήλατα και προσφέρει πολλές δυνατότητες σχεδιασμού. Ιδανικό για εγκατάσταση σε νέα κτίρια αλλά και σε ανακαινίσεις που απαιτούν γρήγορη υλοποίηση. Στην ακουστική εκδοχή του είναι κατάλληλο για απαιτήσεις χαμηλού θορύβου.