Τα έργα μας

ID 30 με τη συνεργασία της Deezen 2304 1728 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

ID 30 με τη συνεργασία της Deezen

Η Deezen (www.deezen.gr) δεν χρειάζεται συστάσεις. Αποτελεί εγγύηση για ότι αναλάβει. Έτσι κι εδώ. Σχεδίασε και κατασκεύασε το χώρο των γραφείων εταιρίας Software Development στο Μαρούσι της Αττικής. Ένας χώρος περίπου 80μ2 σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τη Deezen, με επιλεγμένους συνεργάτες. Στο δάπεδο, η ΤΑΠΕΝ, υποστήριξε το σχεδιασμό και τις απαιτήσεις με Tarkett ID 30…

Εγκατάσταση σε Δήμο αντιμικροβιακού δαπέδου Silver Knight 2560 1920 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Εγκατάσταση σε Δήμο αντιμικροβιακού δαπέδου Silver Knight

Οι Δήμοι προστατεύουν τα παιδιά με το ειδικό αντιμικροβιακό δάπεδο GRABO SILVER KNIGHT ACCOUSTIC (https://tapen.gr/por…/vinyl-floor-silver_knight_accoustic/) Αυτή η εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε σε δήμο που ανήκει στη Δυτική Ελλάδα. Οι περιορισμοί και τα κλειστά σχολεία έδειξαν μία ευκαιρία στο δήμο να προστατεύσει νηπιαγωγείο και παιδικό σταθμό όσο καλύτερα γίνεται. Η ΤΑΠΕΝ ανέλαβε σε συνεργασία με την ATMACOM την…

To ID55 της Tarkett στα καλύτερά του, με την εγγύηση της ΤΑΠΕΝ 1600 1200 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

To ID55 της Tarkett στα καλύτερά του, με την εγγύηση της ΤΑΠΕΝ

Πάντα η ικανοποίηση που νιώθει κανείς όταν ολοκληρώνεται ένα μεγάλο έργο δημιουργεί ένα μειδίαμα και ένα αίσθημα πληρότητας.   👉Πολυάριθμα συνεργεία συντονίστηκαν αρμονικά 👉Πολλά μέτρα υλικού παραδόθηκαν και εγκαταστάθηκαν 👉Δυσκολίες και αστάθμητοι παράγοντες αντιμετωπίστηκαν 👉Αλλαγές τις τελευταίας στιγμή προέκυψαν και υλοποιήθηκαν   Όμως, τελικά, το αποτέλεσμα αποζημιώνει.   Το ID Inspiration 55 Plus της Tarkett…

Ανανέωση-Συντήρηση-Γυάλισμα Γηπέδου 1600 725 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Ανανέωση-Συντήρηση-Γυάλισμα Γηπέδου

Μεγάλο το γήπεδο … για μεγάλη ομάδα … Στέγη για μεγάλες συγκινήσεις, έντονη χρήση, πολύ κόσμο, μεγάλη πίεση. Ευκαιρία για συντήρηση, γυάλισμα και αναδόμηση με την εγγύηση της ΤΑΠΕΝ… και ΝΑ το αποτέλεσμα.

SPC της SKEMA σε Μεγάλο Κατάστημα Κινητής Τηλεφωνίας. 1600 1200 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

SPC της SKEMA σε Μεγάλο Κατάστημα Κινητής Τηλεφωνίας.

To SPC δάπεδο της SKEMA “κάνει την εμφάνισή του” σε μεγάλο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας. Σχεδιασμένο με λεπτότητα, φαντασία, καθαρές γραμμές και εργονομία και υψηλές απαιτήσεις χρήσης το κατάστημα γνωστής εταιρίας υλοποιήθηκε. 100μ2 SKEMA K Cemento (https://tapen.gr/portfolio/skema-syntesy-spc-stark/) εφαρμόστηκαν και δημιούργησαν το αποτέλεσμα που βλέπετε.      

Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης – ΤΑΠΕΝ 1242 1656 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης – ΤΑΠΕΝ

“Η Τέχνη είναι μεγάλη. Θα την πλησιάσουμε με ευλάβεια και σεβασμό. Δεν έχουμε το δικαίωμα να την κατεβάζουμε στο ανάστημά μας“, δήλωσε ο υπέροχος κος Κάρολος Κουν. Με σεβασμό, αίσθημα ευθύνης και λεπτότητα απέναντι στην τέχνη, η ΤΑΠΕΝ προμήθευσε και τοποθέτησε 350m2 μοκέτα, στις αίθουσες προβολής του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης. Το συγκεκριμένο έργο δε…

Tuuli και ID Inspiration εντυπωσιάζουν σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας. 2016 1512 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Tuuli και ID Inspiration εντυπωσιάζουν σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας.

Το πλεκτό βινυλικό δάπεδο μπορεί να συνδυαστεί με απλό βινυλικό; Κι όμως μπορεί και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Με 200μ2 πλεκτό βινυλικό δάπεδο Tuuli (https://tapen.gr/woven-vinyl-rolls-tiles/) της εταιρίας Hellsten και 135μ2 βινυλικό ID Inspiration 70 (https://tapen.gr/portfolio/lvt-id-inspiration-70/) της Tarkett, το κατάστημα παίρνει μορφή που κόβει την ανάσα. Δείτε το αποτέλεσμα

H ΤΑΠΕΝ στο νέο κτίριο της Πολ. Προστασίας 768 384 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

H ΤΑΠΕΝ στο νέο κτίριο της Πολ. Προστασίας

Με τα λόγια του πρωθυπουργού όπως αυτά ειπώθηκαν στη χθεσινή παρουσία του στο νέο υπερσύγχρονο κτίριο της Πολιτικής Προστασίας, γίνεται σαφές πως κάποιες εγκαταστάσεις είναι πέρα από τα συνηθισμένα. Η ΤΑΠΕΝ ως sub Contructor: – Κάλυψε τις ανάγκες επένδυσης χιλιάδων τετραγωνικών με δάπεδα υψηλής αισθητικής και ποιότητας (βινυλικά δάπεδα Tarkett) – Σκίασε το χώρο των…

Μοκέτα πλακάκι (Desso Carpet Tiles) σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας 1000 1333 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Μοκέτα πλακάκι (Desso Carpet Tiles) σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας

Ανακαίνιση γραφείων, της εταιρείας 360 Connect, με μοκέτα πλακάκι Desso του εργοστασίου Tarkett, μοκέτα ρολό και συνθετικό χλοοτάπητα.

Δάπεδο LVT Click στα X-Treme Stores 1000 1333 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Δάπεδο LVT Click στα X-Treme Stores

Ανακαίνιση καταστήματος X-Treme Stores, στην Θεσσαλονίκη, με βινυλικές λωρίδες Click, του εργοστασίου Tarkett. Η ανακαίνιση των δαπέδων έγινε με iD Inspiration click 55 πάχος 4.5mm.

Βινυλικό δάπεδο σε διαγνωστικό εργαστήριο Affidea 1000 750 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Βινυλικό δάπεδο σε διαγνωστικό εργαστήριο Affidea

Επένδυση δαπέδων, στα Διαγνωστικά Εργαστήρια της Affidea Ευρωιατρικής, με ετερογενές βινυλικό δάπεδο, του εργοστασίου Tarkett. Η επένδυση των δαπέδων έγινε με Acczent Excellence 80 πάχος 2.0mm και γύρισμα υγειονομικού σοβατεπί, αφού προηγήθηκε ισοπέδωση με αυτοεπιπεδούμενο τσιμεντόστοκο της Mapei.

Βινυλική λωρίδα (lvt flooring) στα γραφεία της Bodytalk 900 675 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Βινυλική λωρίδα (lvt flooring) στα γραφεία της Bodytalk

Επένδυση δαπέδων, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας Bodytalk, στον Ταύρο, με βινυλική λωρίδα. Η επένδυση, δαπέδων και επίπλων, έγινε με βινυλική λωρίδα (lvt flooring), σε απομίμηση ξύλου, του εργοστασίου Tarkett, τοποθέτηση ψαροκόκαλο. Προηγήθηκε ισοπέδωση με αυτοεπιπεδούμενο τσιμεντόστοκο Mapei.

Βινυλική λωρίδα στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού 1024 768 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Βινυλική λωρίδα στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού

Επένδυση δαπέδων, στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, στην περιοχή Αγ. Ι. Ρέντη, με βινυλική λωρίδα.Η επένδυση των δαπέδων, στον ξενώνα και στους χώρους υποδοχής, έγινε με βινυλική λωρίδα (lvt flooring), σε απομίμηση ξύλου, του εργοστασίου Tarkett, αφού προηγήθηκε αποξήλωση των παλαιών δαπέδων και ισοπέδωση με αυτοεπιπεδούμενο τσιμεντόστοκο Mapei.

Linoleum δάπεδο στην κλινική “Φροντίς Α.Ε.” [1000τ.μ.] 700 525 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Linoleum δάπεδο στην κλινική “Φροντίς Α.Ε.” [1000τ.μ.]

Επένδυση δαπέδων, στην νεφρολογική κλινική “Φροντίς ΑΕ”, στο Κερατσίνι, με linoleum δάπεδο, του εργοστασίου Tarkett. Η επένδυση των δαπέδων έγινε με Linoleum Style Emme πάχος 2.5mm, με σχέδιο “εσωτερικής μπορντούρας” και γύρισμα υγειονομικού σοβατεπί, αφού προηγήθηκε τρίψιμο του παλαιού μωσαϊκού και ισοπέδωση με αυτοεπιπεδούμενο τσιμεντόστοκο της Mapei.

Ηλεκτροκίνητα Roller με διάτρητο ύφασμα στο Στάδιο Καραϊσκάκη 700 525 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Ηλεκτροκίνητα Roller με διάτρητο ύφασμα στο Στάδιο Καραϊσκάκη

Κατασκευή ρολοκουρτίνων με διάτρητο ύφασμα και ηλεκτροκίνητο μηχανισμό, με ασύρματο μοτέρ Somfy και τοποθέτησής τους, σε χώρο υποδοχής στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στο Στάδιο Καραϊσκάκη.

Βινυλική λωρίδα στο ξενοδοχείο Polis Grand [950τ.μ.] 1000 667 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Βινυλική λωρίδα στο ξενοδοχείο Polis Grand [950τ.μ.]

Ανακαίνιση δωματίων, στο Polis Grand Hotel, στην Αθήνα, με βινυλικές λωρίδες σε απομίμηση ξύλου, του εργοστασίου Tarkett.

Δάπεδο LVT Click στην εταιρεία Μαυρογένης ΑΕ [990τ.μ.] 750 1000 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Δάπεδο LVT Click στην εταιρεία Μαυρογένης ΑΕ [990τ.μ.]

Ανακαίνιση γραφείων, στην εταιρεία ιατροτεχνολογικών ειδών Μαυρογένης Α. ΑΕ, στην Μεταμόρφωση, με βινυλικές λωρίδες Click, του εργοστασίου Tarkett.

Πλεχτό βινυλικό δάπεδο σε ναυτιλιακή εταιρεία 600 450 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Πλεχτό βινυλικό δάπεδο σε ναυτιλιακή εταιρεία

Επένδυση γραφείων, της ναυτιλιακής εταιρείας Advanced Shipping & Trading SA, στην Γλυφάδα, με πλεχτό βινυλικό δάπεδο (woven vinyl tiles), του φιλανδικού οίκου Hellsten.

Κατασκευή ταπέτων με λογότυπο 600 450 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Κατασκευή ταπέτων με λογότυπο

Επένδυση σκάλας με μασίφ δρύς 960 720 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Επένδυση σκάλας με μασίφ δρύς

Πάτωμα laminate σε κατάστημα Join Club 1000 750 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Πάτωμα laminate σε κατάστημα Join Club

Νέο κατάστημα ηλεκτρονικού τσιγάρου, της αλυσίδας Join Club, στην Γλυφάδα. Επένδυση δαπέδου, τοίχου και επίπλων με πάτωμα laminate, του εργοστασίου Tarkett.

Πλεχτό βινυλικό δάπεδο στην εταιρεία Legrand [860τ.μ.] 1024 768 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Πλεχτό βινυλικό δάπεδο στην εταιρεία Legrand [860τ.μ.]

Ανακαίνιση γραφείων, της εταιρείας ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Ελληνική Legrand ΑΕΒΕ, στο Χαλάνδρι, με πλεχτό βινυλικό δάπεδο σε πλάκες (woven vinyl tiles), του φιλανδικού οίκου Hellsten.

Βινυλικό δάπεδο σε γραφεία 960 720 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Βινυλικό δάπεδο σε γραφεία

Deck ξύλινο σε οικία 600 338 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Deck ξύλινο σε οικία

Παρκέ Μπασκετ 960 720 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Παρκέ Μπασκετ

Βινυλική λωρίδα σε κατάστημα Gap [500τ.μ.] 600 450 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Βινυλική λωρίδα σε κατάστημα Gap [500τ.μ.]

Νέο κατάστημα Gap στην Κηφισιά. Το παλαιό υποκατάστημα της Alphabank διαμορφώθηκε, μέσα σε λίγες μέρες, στο νέο κατάστημα της εταιρείας ένδυσης Gap. Η επένδυση των δαπέδων έγινε με βινυλική λωρίδα (lvt flooring), σε απομίμηση ξύλου, του εργοστασίου Tarkett, αφού προηγήθηκε αποξήλωση των παλαιών δαπέδων και ισοπέδωση με αυτοεπιπεδούμενο τσιμεντόστοκο Mapei.

Επενδύσεις με ξύλινο deck 960 720 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Επενδύσεις με ξύλινο deck

Ξύλινο deck σε γυμναστήριο 960 720 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Ξύλινο deck σε γυμναστήριο

Αθλητικό παρκέ σε γυμναστήριο 960 720 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Αθλητικό παρκέ σε γυμναστήριο

Συνθετικός χλοοτάπητας σε παιδικό σταθμό 960 720 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Συνθετικός χλοοτάπητας σε παιδικό σταθμό

Επένδυση γραφείων με πλεχτό βινυλικό δάπεδο 960 540 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Επένδυση γραφείων με πλεχτό βινυλικό δάπεδο

Προγυαλισμένο παρκέτο σε οικία 960 720 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Προγυαλισμένο παρκέτο σε οικία