Αθλητικά – Dance Floor δάπεδα

Από το δάπεδο γυμναστικής πολλαπλών χρήσεων έως τα ανταγωνιστικά γήπεδα μπάσκετ και τα στούντιο γιόγκα, οι αθλητικές επιφάνειες πρέπει να προσαρμοστούν σε διαφορετικές δραστηριότητες και επίπεδα ανταγωνισμού. Με κάθε αθλητική λύση δαπέδων, παρέχουμε τη γνώση και την τεχνογνωσία για την επιτυχία κάθε έργου. Τα δάπεδά μας πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα της βιομηχανίας για να παρέχουν αθλητική προστασία και βελτιωμένη απόδοση, καθώς και εξαιρετική αντοχή και μειωμένο κόστος συντήρησης.

Δείτε τα προϊόντα αναλυτικά

Αθλητικά: Tarkett OMNISPORTS SPEED

Ένα άνετο δάπεδο που χρησιμοποιείται συνήθως σε γυμναστήρια, αίθουσες πυγμαχίας και αθλητικές αίθουσες εκπαίδευσης. Συνδυάζοντας την άνεση στο πάτημα και την ακουστική αντοχή προσφέρει ιδανικές συνθήκες εκγύμνασης.

Αθλητικά: GRABO PRIMA

Ένα ιδανικό αθλητικό δάπεδο για σχολικά γυμναστήρια, το οποίο μαζί με μαθήματα γυμναστικής μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για προπονήσεις και ψυχαγωγικές αθλητικές εκδηλώσεις. Η συνδυασμένη βάση αφρού εξασφαλίζει επαρκή άνεση στο πόδι.
Dancefloor

Αθλητικά: TARKETT DANCEFLOOR

H ιδανική λύση για στούντιο χορού, με εξαιρετική πρόσφυση, μειωμένο κίνδυνο τραυματισμού και αυξημένη απόδοση σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες κλασικούς χορευτές μπαλέτου.

Αθλητικά: GRABO MEGA

Κατά την ανάπτυξη αυτού του προϊόντος, στόχος της Grabo ήταν να δημιουργήσει ένα αθλητικό δάπεδο που να έχει εξαιρετική απορρόφηση κραδασμών και εξαιρετικές αθλητικές ιδιότητες.

Αθλητικά: GRABO GYMFIT 65

Ένα αθλητικό δάπεδο με X PUR Surface. Εξαιτίας της νέας επιφάνειας X-PUR, το Gymfit 65 είναι οικονομικά αποδοτικό, ανθεκτικό στην τριβή, εύκολο στον καθαρισμό και στη συντήρηση.
Omnisports-Active

Αθλητικά: TARKETT OMNISPORTS ACTIVE

Το Omnisports Active (7,1 mm) είναι η ιδανική προσιτή λύση βινυλίου πολλαπλών αθλημάτων για σχολική χρήση. Το εύρος είναι συμβατό με P1 σύμφωνα με το EN 14904 με ≥25% απορρόφηση κραδασμών. Το Active παρέχει καλή άνεση στο κάτω μέρος των ποδιών για άσκηση μπάσκετ, βόλεϊ και πολλά άλλα αθλήματα. Ανθεκτικό και με εύκολη συντήρηση χάρη στην Top Clean XP™ επιφάνεια.
Omnisports-Training

Αθλητικά: TARKETT OMNISPORTS TRAINING (5.0 mm)

Καλή βάδιση και ακουστική άνεση για αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες εσωτερικού χώρου. Η ιδανική επιλογή δαπέδου βινυλίου για ελαφριές δραστηριότητες σε δημοτικά σχολεία και γυμναστήρια και κλαμπ πυγμαχίας.
Omnisports-Compact

Αθλητικά: TARKETT OMNISPORTS COMPACT (2.0 mm)

Το δάπεδο βινυλίου Omnisports Compact (2,0 mm) είναι ιδανικό για χρήση σε χώρους μεγάλης κυκλοφορίας σε αθλητικές εγκαταστάσεις όπως διάδρομοι, αποδυτήρια και αίθουσες εισόδου. Πολύ ανθεκτικό στην επιβάρυνση και την καταπόνηση, διευκολύνει επίσης την κυκλοφορία των κυλιόμενων φορτίων.

Αθλητικά: GRABO ELITE

Λόγω του γενικού σχεδιασμού της και της συνδυασμένης υποστήριξης αφρού, η σειρά προστατεύει αποτελεσματικά τις αρθρώσεις και τους χόνδρους των αθλητών κατά τη διάρκεια του αθλητισμού, της προπόνησης, του παιχνιδιού ή του αγώνα. Η πατενταρισμένη επάνω στρώση X PUR εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και εύκολη συντήρηση του δαπέδου. Το Elite είναι ένα αθλητικό δάπεδο, πλήρως συμβατό με τις απαιτήσεις του προτύπου EN 14904.

Αθλητικά: GRABO STAMINA

Ένα συμπαγές κάλυμμα δαπέδου, ανθεκτικό στη φθορά και εύκολο στον καθαρισμό λόγω του σχεδιασμού του άνω στρώματος X PUR. Μαζί με τις ισορροπημένες ιδιότητες ολίσθησης και λαβής, διαθέτει εξαιρετική αντοχή και αντοχή σε εσοχές. Συνιστάται για εφαρμογές βαρέως τύπου.

Αθλητικά: GRABO SUPREME

Η πατενταρισμένη στρώση X PUR εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και εύκολη συντήρηση του δαπέδου. Μαζί με την εξαιρετική λειτουργικότητα, φημίζεται για τη βέλτιστη αντίσταση ολίσθησης που βοηθά στην αποφυγή ατυχημάτων που προκαλούνται είτε από πολύ χαμηλό είτε από πολύ υψηλό συντελεστή τριβής.

Αθλητικά: GRABO EXTREME

Μαζί με την εξαιρετική λειτουργικότητα, φημίζεται για τη βέλτιστη αντίσταση ολίσθησης που βοηθά στην αποφυγή ατυχημάτων που προκαλούνται είτε από πολύ χαμηλό είτε από πολύ υψηλό συντελεστή τριβής.