Αθλητικά δάπεδα

Από το δάπεδο γυμναστικής πολλαπλών χρήσεων έως τα ανταγωνιστικά γήπεδα μπάσκετ και τα στούντιο γιόγκα, οι αθλητικές επιφάνειες πρέπει να προσαρμοστούν σε διαφορετικές δραστηριότητες και επίπεδα ανταγωνισμού. Με κάθε αθλητική λύση δαπέδων, παρέχουμε τη γνώση και την τεχνογνωσία για την επιτυχία κάθε έργου. Τα δάπεδά μας πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα της βιομηχανίας για να παρέχουν αθλητική προστασία και βελτιωμένη απόδοση, καθώς και εξαιρετική αντοχή και μειωμένο κόστος συντήρησης.

Δείτε τα προϊόντα αναλυτικά

SPRING-AIR-ELITE

Αθλητικά: GRABO SPRING AIR

Ένα παρκέ σύστημα σχεδιασμένο για χρήση σε αθλητικές αίθουσες πολλαπλών χρήσεων. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για αγώνες ομαδικών σπορ (όπως μπάσκετ, χάντμπολ, βόλεϊ, futsal κ.λπ.). Το σύστημα προστατεύει αποτελεσματικά τις αρθρώσεις των αθλητών και παρέχει ένα απόλυτο υπόβαθρο για εξαιρετική αθλητική απόδοση.

Αθλητικά: GRABO JUMP AIR

Η ιδανική λύση για σχολικά γυμναστήρια όπου το κάλυμμα του δαπέδου εκτίθεται σε εντατική χρήση όλη την ημέρα. Αποτελείται από υγρή μεμβράνη προστασίας (Vaporex), επιδαπέδιο υπόστρωμα απορρόφησης κραδασμών (ShockPad Elite) και τμήμα άνω στρώματος που είναι το κατάλληλο παρκέ (JumpAir).

Αθλητικά: GRABO STRONG AIR ELITE

Ένα παρκέ σύστημα ειδικά σχεδιασμένο για εφαρμογές βαρέως τύπου σε αίθουσες πολλαπλών σπορ. Λόγω του ανώτερου στρώματος απορροφά τους κραδασμούς, προστατεύει αποτελεσματικά τις αρθρώσεις των αθλητών και παρέχει ένα απόλυτο υπόβαθρο για εξαιρετική αθλητική απόδοση.
SMART-FIT

Αθλητικά: GRABO SMART FIT

Το σύστημα Grabo Smart-Fit είναι το νέο μας αθλητικό παρκέ για γυμναστήρια, γυμναστήρια, αίθουσες χορού, σχολικά αθλητικά γήπεδα. Χάρη στο προκατασκευασμένο προϊόν με υποστρώματα απορρόφησης κραδασμών και σύστημα κλικ 5G, έχει μικρό χρόνο τοποθέτησης και χαμηλό κόστος εγκατάστασης.
TOUCHDOWN

Αθλητικά: TOUCHDOWN

Το Touchdown είναι ένα προστατευτικό κάλυμμα δαπέδου σε μορφή ρολού που βοηθά στη μετατροπή οποιασδήποτε αθλητικής εγκατάστασης σε προσωρινό χώρο για εκθέσεις ή εκδηλώσεις. Πρόκειται για μια οικονομική λύση δαπέδων που προστατεύει τα δάπεδα από την κίνηση των ποδιών και το μικρό βάρος.
Table-Tennis

Αθλητικά: TABLE TENNIS

Αθλητικό πάτωμα με ανάγλυφη υφή, ιδανικό για πρακτική εξάσκηση πινγκ-πονγκ. Το δάπεδο επιτραπέζιας αντισφαίρισης (3,45 mm) υποστηρίζεται με το Top Clean XP για επιφανειακή προστασία, επιπλέον αντοχή και οικονομική συντήρηση.
Reflex_M_Evolution

Αθλητικά: REFLEX M EVOLUTION

Το ξύλινο δάπεδο Reflex M Evolution είναι μια δυναμική και οικονομικά αποδοτική λύση για σχολεία και γυμναστήρια. Γρήγορο και εύκολο στην εγκατάσταση παρέχει καλή απορρόφηση κραδασμών και απόδοση ενέργειας.
Protectiles+

Αθλητικά: PROTECTILES+

Είναι προστατευτικά πλακίδια που βοηθούν στη μετατροπή οποιασδήποτε αθλητικής εγκατάστασης σε προσωρινό χώρο για εκθέσεις ή εκδηλώσεις. Προστατεύουν το υποκείμενο δάπεδο παρέχοντας υψηλό επίπεδο αντοχής στις γρατσουνιές και τα σημάδια της καρέκλας,
Proflex_M

Αθλητικά: PROFLEX M

Ειδικά σχεδιασμένο για επαγγελματικά γήπεδα μπάσκετ και σκουός, το ξύλινο πάτωμα πολλαπλών επιπέδων Proflex M παρέχει υψηλό επίπεδο προστασίας, άνεσης και απόδοσης του αθλητή. Το σύστημά του προσφέρει συνεπή αναπήδηση μπάλας για βέλτιστη απόδοση καθώς και εξαιρετική απορρόφηση κραδασμών για τη μείωση του κινδύνου τραυματισμού που σχετίζεται με τη συχνή προπόνηση.
Omnisports-Training

Αθλητικά: OMNISPORTS TRAINING (5.0 mm)

Παρέχει καλή βάδιση και ακουστική άνεση για αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες εσωτερικού χώρου. Είναι μια ιδανική επιλογή δαπέδου βινυλίου για ελαφριές δραστηριότητες σε δημοτικά σχολεία και γυμναστήρια και κλαμπ πυγμαχίας.
Omnisports-Compact

Αθλητικά: OMNISPORTS COMPACT (2.0 mm)

Το δάπεδο βινυλίου Omnisports Compact (2,0 mm) είναι ιδανικό για χρήση σε χώρους μεγάλης κυκλοφορίας σε αθλητικές εγκαταστάσεις όπως διάδρομοι, αποδυτήρια και αίθουσες εισόδου. Πολύ ανθεκτικό στην επιβάρυνση και την καταπόνηση, διευκολύνει επίσης την κυκλοφορία των κυλιόμενων φορτίων.
Omnisports-Active

Αθλητικά: OMNISPORTS ACTIVE

Το Omnisports Active (7,1 mm) είναι η ιδανική προσιτή λύση βινυλίου πολλαπλών αθλημάτων για σχολική χρήση. Το εύρος είναι συμβατό με P1 σύμφωνα με το EN 14904 με ≥25% απορρόφηση κραδασμών. Το Active παρέχει καλή άνεση στο κάτω μέρος των ποδιών για άσκηση μπάσκετ, βόλεϊ και πολλά άλλα αθλήματα.