Luxury Vinyl Tiles (LVT) & SPC

Floor is the new playground. Τα LVT παράγονται σε μορφή πλακιδίων και σανίδων σε μια σειρά μοτίβων, χρωμάτων και στυλ προσφέροντας ατελείωτες δυνατότητες διάταξης χάρη στην αρθρωτή τους μορφή.

Δείτε τα προϊόντα αναλυτικά

SKEMA-FIT-LAY

LVT: SKEMA FITLAY

Το SINTESY FIT.LAY είναι LOOSE LAY LUXURY VINYL TILE με ιδιαίτερη αισθητική . Χάρη στη συγκεκριμένη δομή του προσκολλάται στο δάπεδο αυτόνομα , κάνοντας την εγκατάσταση και την αφαίρεση πολύ γρήγορη. Μπορεί επίσης να εγκατασταθεί με μόνιμο ή ημι-μόνιμο τρόπο. Το σύστημα τοποθέτησης χωρίς αρμούς σας επιτρέπει να κόψετε και να διαμορφώσετε το δάπεδο, δημιουργώντας σχέδια και συνδυασμούς χρωμάτων. Το FIT.LAY είναι κατάλληλο για ανυψωμένα δάπεδα και για μεγάλες επιφάνειες και προτείνεται σε δέκα διαφορετικά décor και χρώματα.
SKEMA SYNTESY SPC STAR K

LVT: SKEMA SYNTESY SPC STAR K (CLICK)

Ένα ετερογενές πάτωμα βινυλίου νέας γενιάς SPC, ενισχυμένο στον πυρήνα του με ορυκτά (CaCo3), που του προσδίδει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Είναι εφοδιασμένο με ακουστικό, αντί ολισθηρό προεγκατεστημένο υπόστρωμα και δεν φοβάται την επιφανειακή υγρασία. To δάπεδο φέρει το πρωτοποριακό σύστημα κουμπώματος TLS για μεγαλύτερη σταθερότητα. Διαθέτει Micro Bevel και στις τέσσερις πλευρές και φιλμ προστασίας 0.55mm. Τα χρώματά του περιέχουν πέτρα, τσιμέντο, μέταλλο και δίνουν την αίσθηση tatami. Το προϊόν αποτελείται από 100% virgin vinyl.
DAVOS

LVT: GRABO DOMINO SPC

Το μεγάλο πλεονέκτημα του δαπέδου Grabo Domino SPC είναι ο άκαμπτος πυρήνας του, που εξαιτίας της σύνθεσής του, το κάνει πιο ανθεκτικό και σταθερό από τα παραδοσιακά δάπεδα κλικ. Παρέχει τέλεια οπτική εμπειρία στην εμφάνιση και λόγω της αντοχή του στο νερό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας.
LG DECOLAY ACCOUSTIC

LVT: LG DECOLAY ACCOUSTIC

Βινυλικό δάπεδο με πάχος 5mm και επίστρωση τελικής επιφάνειας 0,70. Η διάσταση κάθε πλακιδίου είναι 600 x 600 mm με non slip soft backing layer. H τελική επιφάνεια έχει επικάλυψη διπλής επίστρωσης PU. Στην σύνθεση του εμπεριέχει στρώση από Acoustic foam layer προερχόμενο από τα αθλητικά δάπεδα της LG για μείωση του κτυπογενούς θορύβου έως 15db. Το δάπεδο είναι ECO FRIENDLY απαλλαγμένο από φθαλικές ενώσεις , βαρέα μέταλλά και χαμηλά ποσοστά TVOCs & HCHO.
LG DECOLAY

LVT: LG DECOLAY

Βινυλικό δάπεδο loose lay της εταιρείας LG με πάχος 5mm και επίστρωση τελικής επιφάνειας 0,70. Η διάσταση κάθε πλακιδίου είναι 600 x 600 mm H τελική επιφάνεια έχει επικάλυψη διπλής επίστρωσης PU. Στην σύνθεση του εμπεριέχει glass fiber για αποφυγή στην αλλαγή των διαστάσεων. Το δάπεδο είναι ECO FRIENDLY απαλλαγμένο από φθαλικές ενώσεις , βαρέα μέταλλά και χαμηλά ποσοστά TVOCs & HCHO.
Grabo_Plankit

LVT: GRABO Plank IT

Ένα ευρωπαϊκό LVT 2,5 mm από την GRABO (ίδρυση 1905), με επίστρωση προστασίας από την φθορά πάχους 0,55 mm, που εκτός από τους χώρους χαμηλής κυκλοφορίας μπορεί να τοποθετηθεί και σε χώρους με ιδιαίτερα αυξημένη κυκλοφορία. Μπορείτε να σχεδιάσετε ένα μοναδικό και κλασικό εσωτερικό σε εμπορικούς χώρους, όπως καταστήματα, εστιατόρια, γραφεία και άλλα κτίρια με υψηλή επισκεψιμότητα. Λόγω της τελικής επιφάνειας PUR, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και είναι εύκολο να καθαριστεί. Διατίθεται σε χρώματα και υφές ξύλου και πέτρας που σίγουρα θα ταιριάξουν στον χώρο σας. Το σύνηθες μέγεθος των σανίδων είναι 185 mm x 1220.
LVT Floor

LVT: iD ESSENTIAL 30

Με απεριόριστους συνδυασμούς τα πλακάκια και οι σανίδες ID Essential 30 μπορούν να οδηγήσουν την εσωτερική διακόσμηση σας στο επόμενο επίπεδο. Ανακατέψτε και ταιριάξτε ξύλο, πέτρα και μεταλλικά σχέδια, παίξτε με χρωματικές αποχρώσεις και συνδυάστε με ταιριαστά αξεσουάρ.
iD_Tilt

LVT: iD TILT

Σχεδιασμένο για εμπορικές ή βιομηχανικές εφαρμογές τόσο σε νέα κτίρια όσο και σε έργα ανακαίνισης, τα Tarkett interlocking tiles (TILT) προσφέρουν ανώτερη αξία εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Διαθέτουν την κορυφαία καθαρή επιφάνεια προστασίας για εύκολη συντήρηση και επιπλέον αντοχή στις γρατζουνιές και τους λεκέδες.
iD-square

LVT: iD SQUARE

Από τις μεγαλύτερες επιλογές σχεδίων και χρωμάτων στην αγορά. 50 σχέδια και 7 μορφές μπορούν να συνδυαστούν για να αποδώσουν κομψά, δημιουργικά έργα και να φέρουν απρόσμενο στυλ στο πάτωμα σας. Εύκολο στην τοποθέτηση την αφαίρεσή του, χωρίς να καταστρέφει το υπόστρωμα, δίνει μια γρήγορη πρόσβαση στο τεχνικό υποδάπεδο και εγγυάται μια γρήγορη διαδικασία εγκατάστασης.
iD Inspiration Loose Lay

LVT: iD INSPIRATION LOOSE LAY

Εύκολο στην τοποθέτηση και επαναχρησιμοποίηση, προσκολλάται τέλεια στο έδαφος χάρη στην πατενταρισμένη αντιολισθητική υποστήριξη ψαροκόκαλο και θέτει νέα πρότυπα για δάπεδα με εύκολη τοποθέτηση. Ευρεία γκάμα 36 κομψών και μοντέρνων ξύλων, μεταλλικών στοιχείων και καλλιτεχνικών σχεδίων.
iD_Click_Ultimate

LVT: iD CLICK ULTIMATE 55-70 & 55-70PLUS

Η σειρά ήρθε για να οδηγήσει το άκαμπτο επιφανειακό δάπεδο στο επόμενο επίπεδο. Τώρα, μπορείτε να συνδυάσετε την εμφάνιση, την αίσθηση και την αντοχή του ξύλου και της πέτρας με όλα τα πλεονεκτήματα των πολυτελών πλακιδίων βινυλίου. Με 31 αποκλειστικά σχέδια και 6 μορφές, το iD Click Ultimate τα έχει όλα.
Starfloor Click Ultimate

LVT: STARFLOOR CLICK ULTIMATE

Τα πλακάκια και οι σανίδες της σειράς είναι άκαμπτα σύνθετα και συνεπώς προσφέρουν εξαιρετική αντοχή. Με 15 σχέδια σε δάπεδο από ξύλο και πέτρα είναι μια κλασική συλλογή που θα προσθέσει ζεστασιά και στυλ σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.