LVT DryBack

Floor is the new playground. Τα LVT παράγονται σε μορφή πλακιδίων και σανίδων σε μια σειρά μοτίβων, χρωμάτων και στυλ προσφέροντας ατελείωτες δυνατότητες διάταξης χάρη στην αρθρωτή τους μορφή.

Δείτε τα προϊόντα αναλυτικά

iD_Inspiration30

LVT: Tarkett iD INSPIRATION 30 (100 decors)

Η συλλογή επιτρέπει τον ευέλικτο μετασχηματισμό του χώρου σας για να ανταποκριθεί στις εξελισσόμενες απαιτήσεις εργασίας και ζωής χωρίς συμβιβασμούς στην υγεία και στο περιβάλλον.
iD_Inspiration55

LVT: Tarkett iD INSPIRATION 55 (100 decor)

Xρώματα και θέματα εμπνευσμένα από τη φύση και ενισχυμένα από τον εξαιρετικό ρεαλισμό της εκτύπωσης υψηλής ευκρίνειας.
Inspiration70

LVT: Tarkett iD Inspiration High Traffic 70 (100 decor)

Έχει σχεδιαστεί για να αντέχει βαριά φορτία με τη μέγιστη αντίσταση τόσο στα στατικά όσο και στα κυλιόμενα φορτία (έως 800 kg).
ONE FLOR-HOME 30

LVT: ONE FLOR HOME 30

Με 24 αποκλειστικά και αυθεντικά φυσικά χρώματα, το HOME 30 φέρνει την κορυφαία εμφάνιση που αξίζει στο σπίτι σας ενώ με τους 3 χρωματισμούς σε μοτίβο ψαροκόκαλου δίνει μια μοντέρνα πνοή σε κάθε χώρο.
iD-square

LVT: Tarkett iD SQUARE

Από τις μεγαλύτερες επιλογές σχεδίων και χρωμάτων στην αγορά. 50 σχέδια και 7 μορφές μπορούν να συνδυαστούν για να αποδώσουν κομψά, δημιουργικά έργα και να φέρουν απρόσμενο στυλ στο πάτωμα σας. Εύκολο στην τοποθέτηση την αφαίρεσή του, χωρίς να καταστρέφει το υπόστρωμα, δίνει μια γρήγορη πρόσβαση στο τεχνικό υποδάπεδο και εγγυάται μια γρήγορη διαδικασία εγκατάστασης.
iD Inspiration Loose Lay

LVT: Tarkett iD INSPIRATION LOOSE LAY

Εύκολο στην τοποθέτηση και επαναχρησιμοποίηση, προσκολλάται τέλεια στο έδαφος χάρη στην πατενταρισμένη αντιολισθητική υποστήριξη ψαροκόκαλο και θέτει νέα πρότυπα για δάπεδα με εύκολη τοποθέτηση.
iD_Tilt

LVT: Tarkett iD TILT

Σχεδιασμένο για εμπορικές ή βιομηχανικές εφαρμογές τόσο σε νέα κτίρια όσο και σε έργα ανακαίνισης, τα Tarkett interlocking tiles (TILT) προσφέρουν ανώτερη αξία εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Διαθέτουν την κορυφαία καθαρή επιφάνεια προστασίας για εύκολη συντήρηση και επιπλέον αντοχή στις γρατζουνιές και τους λεκέδες.

LVT: Tarkett iD MIXONOMI JEWELS

Εμπνευσμένη από τις τεχνικές κοπής διαμαντιών, η σειρά Jewels είναι μια συλλογή Floorcraft που χρησιμοποιεί αρθρωτά πλακίδια βινυλίου iD Mixonomi. Συνδυάστε το γούστο σας για το χρώμα και τις αντιθέσεις σε μοναδικά έργα κατά παραγγελία.
MIXONOMI

LVT: Tarkett iD MIXONOMI

Η «τέχνη της ανάμιξης» χαρακτηρίζει τη συλλογή που δημιουργήθηκε για αρχιτέκτονες και σχεδιαστές. Εισάγει μια προσαρμόσιμη ιδέα με 11 σχήματα και 34 χρώματα.
SKEMA-FIT-LAY

LVT: SKEMA FITLAY

Χάρη στη συγκεκριμένη δομή του προσκολλάται στο δάπεδο αυτόνομα , κάνοντας την εγκατάσταση και την αφαίρεση πολύ γρήγορη. Το σύστημα τοποθέτησης χωρίς αρμούς σας επιτρέπει να κόψετε και να διαμορφώσετε το δάπεδο, δημιουργώντας σχέδια και συνδυασμούς χρωμάτων. Το FIT.LAY είναι κατάλληλο για ανυψωμένα δάπεδα και για μεγάλες επιφάνειες.
Grabo_Plankit

LVT: GRABO Plank IT

Ένα ευρωπαϊκό LVT 2,5 mm από την GRABO (ίδρυση 1905), με επίστρωση προστασίας από την φθορά πάχους 0,55 mm, που εκτός από τους χώρους χαμηλής κυκλοφορίας μπορεί να τοποθετηθεί και σε χώρους με ιδιαίτερα αυξημένη κυκλοφορία. Μπορείτε να σχεδιάσετε ένα μοναδικό και κλασικό εσωτερικό σε εμπορικούς χώρους, όπως καταστήματα, εστιατόρια, γραφεία και άλλα κτίρια με υψηλή επισκεψιμότητα. Λόγω της τελικής επιφάνειας PUR, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και είναι εύκολο να καθαριστεί. Διατίθεται σε χρώματα και υφές ξύλου και πέτρας που σίγουρα θα ταιριάξουν στον χώρο σας. Το σύνηθες μέγεθος των σανίδων είναι 185 mm x 1220.
iD_Revolution

LVT: Tarkett iD REVOLUTION

"Η επανάσταση ξεκινάει κάτω από τα πόδια σας". Με το iD Revolution, η Tarkett παρουσιάζει το πρώτο Cradle to Cradle δάπεδο, κατασκευασμένο με ανακυκλωμένα και βιολογικά υλικά.