Δάπεδα Tarkett Wetroom

Η Tarkett πρωτοστάτησε στα συστήματα Wetroom – σφραγισμένο ντους ή μπάνιο – πριν από 30 χρόνια. Προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση δαπέδων, καλυμμάτων τοίχου, περιθωρίων και μια πλήρη γκάμα αξεσουάρ, για τέλειο αδιάβροχο και υγιεινό φινίρισμα. Χάρη σε ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων και σχεδίων, η Tarkett προσφέρει προϊόντα κατάλληλα για ένα ευρύ φάσμα περιβαλλόντων, όπως υγειονομική περίθαλψη, φροντίδα ηλικιωμένων, εκπαίδευση, αθλητικά κέντρα και στέγαση. 

AquarelleWall_MSAqua

WetRoom: Tarkett AQUARELLE WALL

Διαθέσιμο σε μια σειρά από αναζωογονητικά χρώματα και μοντέρνα σχέδια, το Aquarelle Wall HFS είναι ένα αδιάβροχο κάλυμμα τοίχου βινυλίου για χρήση σε υγρούς χώρους, όπως κοινόχρηστα ντους, αποδυτήρια, κατοικίες και εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης. Αυτό το υγιεινό κάλυμμα τοίχου είναι εύκολο στη συντήρηση και ανθεκτικό στις γρατζουνιές και τους λεκέδες.
Granit_Multisafe

WetRoom: Tarkett GRANIT MULTISAFE

Το Granit Multisafe είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό δάπεδο ασφαλείας που βοηθά στην αποφυγή του κινδύνου ολίσθησης σε σχολεία, νοσοκομεία και σε άλλους υγρούς χώρους με μεγάλη κυκλοφορία, όπως δημόσια μπάνια και ντους. Η αντιολισθητική υφή του με καρφιά παρέχει υψηλό επίπεδο προστασίας για τα γυμνά πόδια, ακόμα και όταν το δάπεδο καλύπτεται με σαπούνι και νερό.
BRIGHT ORANGE

WetRoom: Tarkett OPTIMA MULTISAFE

Το Optima Multisafe είναι ένα γεμάτο δάπεδο ασφαλείας για να αποτρέπεται ο κίνδυνος ολίσθησης σε υγρούς χώρους με μεγάλη κυκλοφορία σε σχολεία, νοσοκομεία και δημόσια κτίρια. Η αντιολισθητική υφή του παρέχει υψηλό επίπεδο προστασίας για τα γυμνά πόδια, ακόμα και όταν το πάτωμα είναι καλυμμένο με σαπούνι και νερό, ενώ η ενισχυμένη επιφάνειά του προστατεύει από λεκέδες και διευκολύνει τη συντήρηση.
AquarelleWall_MSAqua

WetRoom: Tarkett MULSTISAFE AQUA

Χρησιμοποιώντας μια νέα τεχνολογία ανάγλυφης επιφάνειας που παρέχει καινοτόμες αντοχές στην ολίσθηση, το Multisafe Aqua είναι σχεδιαστής δαπέδου για χρήση σε υγρούς χώρους όπως κοινόχρηστα ντους, αποδυτήρια, κατοικίες και εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης. Με την κορυφαία καθαρή επιφάνεια προστασίας για εύκολη συντήρηση και αντοχή στις γρατζουνιές και τους λεκέδες.