ΤΑΠΕΝ – SIKA Hellas

ΤΑΠΕΝ – SIKA Hellas

ΤΑΠΕΝ – SIKA Hellas 800 535 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Η ΤΑΠΕΝ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ έχει την χαρά να ανακοινώσει την συνεργασία της στον χώρο των δαπέδων, με την SIKA HELLAS.

 

Η SIKA, ως παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των εξιδεικευμένων χημικών, έχει συνδεθεί με καινοτομία και αξιοπιστία. Στόχος της είναι να παρέχει πρωτοποριακές λύσεις που ενισχύουν την αποδοτικότητα, την ανθεκτικότητα και την αισθητική κτηριακών εγκαταστάσεων. Με έδρα στην Ελβετία βρίσκεται στην εμπροσθοφυλακή της έρευνας νέων υλικών και τεχνολογιών, με εργαστήρια ανάλυσης, πειραματισμού και δοκιμών που εγγυώνται την παραγωγή αποδοτικών προϊόντων με απλότητα στην εφαρμογή.

 

Μια τέτοια προσέγγιση δεν ήταν δυνατόν να διαφύγει της προσοχής της ΤΑΠΕΝ που αναζητά συνεχώς δρόμους και κατευθύνσεις να εξελίσσεται, να εκσυγχρονίζεται και να ανεβάζει τον πήχη στους στόχους ποιότητας που θέτει η ίδια για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

 

Η ΤΑΠΕΝ ΔΡΑΚΌΠΟΥΛΟΣ με 40 χρόνια εμπειρία μπορεί να εγγυηθεί ότι η εφαρμογή των υλικών είναι απόλυτα σύμφωνη με τις προδιαγραφές και τις οδηγίες της SIKA δίνοντας το απόλυτο αποτέλεσμα παρέχοντας αξιόπιστες, εύχρηστες και αποτελεσματικές λύσεις για τον επαγγελματία αλλά και τον ιδιώτη που κατασκευάζει, αναδιαμορφώνει ή επεκτείνει τον χώρο του.

 

Καλή διαδρομή.