Αντιμικροβιακό Δάπεδο GRABO SILVER KNIGHT από την ΤΑΠΕΝ

SILVER KNIGHT

Αντιμικροβιακό Δάπεδο GRABO SILVER KNIGHT από την ΤΑΠΕΝ

Αντιμικροβιακό Δάπεδο GRABO SILVER KNIGHT από την ΤΑΠΕΝ 920 301 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Έχετε σκεφτεί ποτέ πως ένα δάπεδο μπορεί να είναι η πρώτη γραμμή άμυνάς σας ενάντια στα μικρόβια και τις λοιμώξεις, ακόμα και στο χρόνο ενδιάμεσα σε δύο καθαρισμούς;
Αν όχι ήρθε η ώρα να γνωρίσετε το SILVER KNIGHT της Grabo που η ΤΑΠΕΝ έφερε στην ελληνική αγορά.

Λόγω της φωτοκαταλυτικής αντίδρασης, η επιφανειακή βρωμιά κολλάει λιγότερο και είναι πιο εύκολο να αφαιρεθεί.
Επιπλέον, οι οσμές αποσυντίθενται σε ακίνδυνα συστατικά μέρη. Λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο για ρύπους επίσης, όπως η νικοτίνη ή η φορμαλδεΰδη και δυσάρεστες μυρωδιές π.χ. οσμή αμμωνίας ή ψαριού

Το Silver Knight είναι ενεργό όλο το εικοσιτετράωρο, 24/7 και βοηθά στη μείωση της μικροβιακής μόλυνσης μεταξύ των καθαρισμών.

Είναι το δάπεδο που εξαλείφει τα επιβλαβή βακτήρια χωρίς τη χρήση χημικών.

Το πάτωμα έχει μια αυτο-απολυμαντική επιφάνεια με μια μοναδική γραμμή διπλής άμυνας.

1: NanoSilver – τα βακτήρια καταστρέφονται χωρίς τη χρήση χημικών. Οι απολυμαντικές ιδιότητες του αργύρου είναι γνωστές για περισσότερα από 3000 χρόνια. Καταστρέφει ή απενεργοποιεί μικρόβια όπως βακτήρια, μύκητες και ιού και προκύπτει από τη συνεχιζόμενη αργή διάχυση ιόντων αργύρου.

2: NanoTiO2 – βοηθά στην αποσύνθεση των μικροβίων. Το διοξείδιο του τιτανίου είναι ένας φωτοκαταλύτης, ο οποίος λειτουργεί παρόμοια με τη φωτοσύνθεση χλωροφύλλης που βοηθά στη μετατροπή επιβλαβών ουσιών σε αβλαβείς ενώσεις μέσω μιας διαδικασίας χημικής οξείδωσης χωρίς να καταναλώνεται.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες