Λύσεις δαπέδων από την LG και την ΤΑΠΕΝ

LG

Λύσεις δαπέδων από την LG και την ΤΑΠΕΝ

Λύσεις δαπέδων από την LG και την ΤΑΠΕΝ 700 365 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Όταν η LG, ο παγκόσμιος  κολοσσός της τεχνολογίας, έκανε τα πρώτα της βήματα, χρειάζονταν ένα σταθερό πάτωμα για να περπατήσει.

Τι πιο εύκολο από να το δημιουργήσει μόνη της!

70 χρόνια μετά η LG κατασκευάζει εκατομμύρια μέτρα πατώματος, που εξάγει σε δεκάδες χώρες, έχοντας ηγετικό ρόλο στην αγορά του βινυλικού δαπέδου, με τεχνολογικά πρότυπα εξαιρετικά υψηλά, ακολουθώντας την τεχνολογική πρωτοπορία της Κορέας.

Η σειρά δαπέδων της LG είναι μια από τις πιο ολοκληρωμένες της παγκόσμιας αγοράς, με ανεξάντλητη παλέτα χρωμάτων και υφών, υλικών και σχεδίων που σίγουρα καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις μια σύγχρονης κατασκευής.

Η ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος,  προσανατολισμένη στο να προσφέρει στην ελληνική αγορά καινοτόμα, χρηστικά και ποιοτικά  προϊόντα, είναι ο συνεργάτης που μπορεί να μεταδώσει και να παρουσιάσει όλη αυτή την τεχνολογία αιχμής που προσφέρει η LG.

H συνεργασία αυτή μοιάζει σαν μια λογική συνέχεια μια παράλληλης διαδρομής, που βασίζεται στην εμπειρία, το πάθος, τον προσανατολισμό στο εξαιρετικό αποτέλεσμα και στη στάση ζωής “think out of the box”.

Επισκεφθείτε μας, γνωρίστε τις λύσεις που προσφέρει η LG και η ΤΑΠΕΝ και αναθεωρήσετε όσα γνωρίζετε γύρω από αυτά τα πατώματα.