Επένδυση δαπέδων, στην νεφρολογική κλινική "Φροντίς ΑΕ", στο Κερατσίνι, με linoleum δάπεδο, του εργοστασίου Tarkett. Η επένδυση των δαπέδων έγινε με Linoleum Style Emme πάχος 2.5mm, με σχέδιο "εσωτερικής μπορντούρας" και γύρισμα υγειονομικού σοβατεπί, αφού προηγήθηκε τρίψιμο του παλαιού μωσαϊκού και ισοπέδωση με αυτοεπιπεδούμενο τσιμεντόστοκο της Mapei.

Ανακαίνιση δωματίων, στο Polis Grand Hotel, στην Αθήνα, με βινυλικές λωρίδες σε απομίμηση ξύλου, του εργοστασίου Tarkett.

Ανακαίνιση γραφείων, στην εταιρεία ιατροτεχνολογικών ειδών Μαυρογένης Α. ΑΕ, στην Μεταμόρφωση, με βινυλικές λωρίδες Click, του εργοστασίου Tarkett.

Νέο κατάστημα ηλεκτρονικού τσιγάρου, της αλυσίδας Join Club, στην Γλυφάδα. Επένδυση δαπέδου, τοίχου και επίπλων με πάτωμα laminate, του εργοστασίου Tarkett.

Ανακαίνιση γραφείων, της εταιρείας ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Ελληνική Legrand ΑΕΒΕ, στο Χαλάνδρι, με πλεχτό βινυλικό δάπεδο σε πλάκες (woven vinyl tiles), του φιλανδικού οίκου Hellsten.

Επένδυση γραφείων, της ναυτιλιακής εταιρείας Advanced Shipping & Trading SA, στην Γλυφάδα, με πλεχτό βινυλικό δάπεδο (woven vinyl tiles), του φιλανδικού οίκου Hellsten.

Νέο κατάστημα Gap στην Κηφισιά. Το παλαιό υποκατάστημα της Alphabank διαμορφώθηκε, μέσα σε λίγες μέρες, στο νέο κατάστημα της εταιρείας ένδυσης Gap. Η επένδυση των δαπέδων έγινε με βινυλική λωρίδα (lvt flooring), σε απομίμηση ξύλου, του εργοστασίου Tarkett, αφού προηγήθηκε αποξήλωση των παλαιών δαπέδων και ισοπέδωση με αυτοεπιπεδούμενο τσιμεντόστοκο Mapei.