Ξύλινα πατώματα

Τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση του φυσικού ξύλου. Η ομορφιά, η δύναμη και ο χαρακτήρας του φέρνουν αυθεντικότητα και ζεστασιά σε κάθε χώρο. Πολλές εναλλακτικές μορφές και διαστάσεις για κάθε χρωματισμό. Επικοινωνήστε μαζί μας για να επιλέξουμε τον κατάλληλο συνδυασμό για εσάς.

Δείτε τα προϊόντα αναλυτικά

JATOBA-ELEGANCE

Ξύλινα δάπεδα: Baltic SMART COLLECTION 3 strip

Για χώρους που δε θέλουμε να μας λείψει η πολυτέλεια και η πρωτοτυπία, η σειρά Smart μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε πατώματα εξαιρετικής αισθητικής σε πραγματικά μοναδικές τιμές.
OAK-CLASSIC-MATT-LACQ.-BRUSHED

Ξύλινα δάπεδα: Baltic SMART COLLECTION 1 strip

Για χώρους που δε θέλουμε να μας λείψει η πολυτέλεια και η πρωτοτυπία, η σειρά Smart μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε πατώματα εξαιρετικής αισθητικής σε πραγματικά μοναδικές τιμές.
SIX_4HIM

Ξύλινα δάπεδα: Baltic JEANS COLLECTION

Μια συλλογή από δυναμικά δρύινα δάπεδα. Οι βουρτσισμένες επιφάνειες είναι εκλεπτυσμένες με μοντέρνα χρώματα που ταιριάζουν με την ατμόσφαιρα και το στιλ των ευρωπαϊκών μητροπολιτικών πόλεων.
MARYLIN-OAK-SUPERRUSTIC

Ξύλινα δάπεδα: Baltic MELODY COLLECTION

Κάθε μοντέλο της συλλογής εντυπωσιάζει με την υπέροχα κλασσική ομορφιά του, ενισχυμένη με βερνίκι ή ματ, λάδι ECO και εκλεπτυσμένες αποχρώσεις που ενισχύονται από χρωματικές διαφοροποιήσεις.
REFLECTION-HERRINGBONE

Ξύλινα δάπεδα: Baltic NOLIMITS COLLECTION

Μια συλλογή από εξαιρετικά ανθεκτικά δρύινα δάπεδα με μοτίβο πλήρους σανίδας 1 σειράς. Το εξαιρετικά παχύ στρώμα από 6,6mm ξύλο επιτρέπει το τρίψιμο της επιφάνειας έως και 9 φορές. Αυτή η μοναδική κατασκευή είναι ένας ιδανικός συνδυασμός μεταξύ της μακροζωίας του συμπαγούς ξύλου και της δομικής σταθερότητας μιας πολυεπίπεδης σανίδας.
MEDIEVAL_CASTLE

Ξύλινα δάπεδα: Baltic TIMELESS COLLECTION

Μια συλλογή από καλλιτεχνικά δρύινα δάπεδα με μοτίβο. Κάθε σανίδα είναι προϊόν του ανθρώπινου χεριού, που επιδρά στην επιφάνειά του ξύλου σαν σε καμβά με πινέλο ζωγράφου. Τα δάπεδα προσφέρουν υπέροχα εφέ, πλανίσματα και βούρτσισμα, εγκοπές, ίχνη φθοράς και λεπτή, χειροποίητη λοξό τμήση σε κάθε πλευρά της σανίδας.
Moment 3 strips

Ξύλινα δάπεδα: BEFAG MOMENT-3 STRIP

Τα ξύλινα πατώματα ήταν πάντα δημοφιλή. Λόγω των φυσικών τους υλικών, αυτές οι επιφάνειες δίνουν την εντύπωση ενός αισθητικού και φυσικού περιβάλλοντος. Ξύλινο δάπεδο Befag (3 stripes): Φέρτε ένα κομμάτι της φύσης στο χώρο σας.
Befag 2 Strips

Ξύλινα δάπεδα: BEFAG MOMENT-2 STRIP

Η ηλικία μας, το Life Style μας και η περίοδος ζωής που διανύουμε μπορεί να έχουν σημαντική επίδραση σε αυτό που νιώθουμε ή βλέπουμε ως αρμονικό. Δάπεδα 2 σανίδων για εξαιρετικό αποτέλεσμα.
VISION

Ξύλινα δάπεδα: BEFAG VISION

Αρκετές δεκαετίες επαγγελματικής εμπειρίας, αφοσιωμένου προσωπικού και τακτικά αναβαθμισμένης τεχνολογίας παραγωγής, εγγυώνται πως το ξύλινο δάπεδο Befag θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε την αρμονία που επιδιώκετε. Τα προϊόντα χαρακτηρίζονται με ονόματα Ευρωπαϊκών πόλεων και η Befag έχει προσαρμόσει τους χρωματισμούς αρμονικά, δίνοντάς στην αισθητική των χώρων μας στοιχεία από το αντίστοιχο φυσικό περιβάλλον.
Moment-1-strip

Ξύλινα δάπεδα: BEFAG MOMENT-1 STRIP

Είτε το δηλώνουμε με λόγια είτε όχι, όλοι αγωνιζόμαστε για αρμονία τόσο στη ζωή μας όσο και στο συνδυασμό χρωμάτων του σπιτιού μας. Τα ξύλινα πατώματα δίνουν πάντα μια ώθηση, καθόλου αμελητέα, προς αυτή τη κατεύθυνση, συνεισφέροντας και στη φυσική ζεστασιά του χώρου σας. Πρόταση της Befag σε ξύλινα 1 strip.
LUMBERTECH

Ξύλινα Δάπεδα: SKEMA Lumbertech HI-TECH (OIL & VARNISH)

Η σειρά των HI TECH ξύλινων δαπέδων που συνδυάζει ξύλο σε σκόνη- wood powder (κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) με ξύλινες σανίδες, καθιστώντας τα πιο ανθεκτικά σε καταπόνηση (με ανώτερα αποτελέσματα από κάθε άλλο ξύλινο δάπεδο στο αντίστοιχο test Brinell) , ονομάζεται τώρα Lumbertech και χαρακτηρίζεται από ένα ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα στην αφή και στο μάτι,. Εκτός από την εντυπωσιακή συλλογή των διαθέσιμων φινιρισμάτων, η επιφάνεια έχει επεξεργαστεί με βαθύ βούρτσισμα, το οποίο αναδεικνύει τον κόκκο του ξύλου. Το Lumbertech διατίθεται σε δύο μεγέθη με διαφορετικά φινιρίσματα, λάδι ή βερνίκι. Για το τελευταίο, έχει επίσης εισαχθεί βερνίκι μηδενικής στιλπνότητας, με ματ αποτέλεσμα και φυσική απόδοση που αφήνει την αρχική εμφάνιση αμετάβλητη, ίση με την απόδοση των φινιρισμάτων λαδιού. Το δάπεδο Lumbertech είναι μια πραγματική επανάσταση στο κλασικό παρκέ και μια λύση με ρομαντική εμφάνιση αλλά με υπερ-τεχνολογική καρδιά.
Evertech

Ξύλινα Δάπεδα: SKEMA EVERTECH HI-TECH

Μπορεί το ξύλινο δάπεδο να είναι τόσο ανθεκτικό όσο η πέτρα και να αναπαράγει την αισθητική της; Η απάντηση της SKEMA βρίσκεται στο Evertech, το οποίο συνδυάζει την ομορφιά των μοντέρνων υλικών όπως η πέτρα, το σκυρόδεμα και το μέταλλο με τη διαχρονική αισθητική του ξύλου. Το Evertech είναι η εξέλιξη ερευνών και εξαντλητικών test που γεννήθηκε πριν από λίγα χρόνια. Το αποτέλεσμα είναι ένα αποκλειστικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που συνδυάζει σκόνη ξύλου (wood compound) με μελαμίνη και ρητίνη, που καταλύεται με ατμό, προσφέροντας χαμηλό πάχος, πολύ υψηλή αντοχή σε χτυπήματα και γρατζουνιές υπερβαίνοντας ό,τι ως τώρα γνωρίζαμε για τα ξύλινα πατώματα. Σήμερα, αυτό το τεχνολογικό δάπεδο είναι εξοπλισμένο με σημαντικές καινοτομίες που το καθιστούν ακόμη πιο αποτελεσματικό, όπως το εξαιρετικό και μοναδικό κούμπωμα TLS, αλλά και νέα χρώματα και αποχρώσεις που διευρύνουν την δυνατότητα επιλογής. Τέλος, εισήχθη μια νέα κατηγοριοποίηση επιφανειακών φινιρισμάτων, η οποία είναι ό,τι πιο φυσικό και όμορφο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε τον χώρο σας.

Ξύλινα Δάπεδα: VIVA

Όσον αφορά την ανακαίνιση στο σπίτι, πρέπει να σκεφτείτε όμορφα, πρακτικά και ανθεκτικά. Για ένα πραγματικό ξύλινο δάπεδο με προσέγγιση σχεδιασμού, η Viva παρέχει μια σειρά από δάπεδα καπλαμά σε πάχος 8,5 mm με εργονομικό σύστημα κλειδώματος.

Ξύλινα Δάπεδα: VINTAGE

Η Vintage συλλογή, σας δίνει τη γοητεία και την αυθεντικότητα των χρησιμοποιημένων ξύλινων δαπέδων από την πρώτη ημέρα. Οι φθαρμένες επιφάνειες έχουν αναδημιουργηθεί με ίχνη ξυλουργικής, σημάδια πριονιών και εσοχές για μια αίσθηση του χρόνου που έχει περάσει.

Ξύλινα Δάπεδα: SHADE

Από την πραλίνα με μέλι, το πέτρινο γκρι έως την αντικέ λευκή βαλανιδιά, η συλλογή Shade της Tarkett αναδεικνύει τη ζεστασιά του ξύλου, μέσα από απαλά και φυσικά χρώματα, για ένα άνετο περιβάλλον διαβίωσης. Εξερευνήστε αυτήν την κομψή επιλογή αποχρώσεων για να αναδείξετε τα καλύτερα στους εσωτερικούς σας χώρους.
Segno

Ξύλινα Δάπεδα: SEGNO

Δημιουργήστε το δικό σας ξύλινο δάπεδο ψαροκόκαλου με τη συλλογή Segno, συνδυάζοντας ξύλινες σανίδες διαφορετικών τόνων. Τα δάπεδα της σειράς Segno συνδυάζουν εξαιρετική ποιότητα και φινιρίσματα με μια αρθρωτή τεχνολογία που επιτρέπει σχεδόν απεριόριστες δημιουργικές δυνατότητες.

Ξύλινα Δάπεδα: PURE

Η συλλογή ξύλινων δαπέδων Pure της Tarkett γιορτάζει την αυθεντικότητα της φύσης ενισχύοντας και διατηρώντας τον διαχρονικό χαρακτήρα των δαπέδων από ξύλο βελανιδιάς, σφένδαμου, σημύδας και τέφρας. Με μοναδική ποιότητα, παράδοση και ανθεκτικότητα, ο μοναδικός χαρακτήρας κάθε είδους ξύλου δεν αλλοιώνεται ποτέ. Η σειρά "αφήνει το ξύλο να μιλήσει από μόνο του" τονίζοντας τη φυσική ομορφιά του υλικού.
Professional 22

Ξύλινα Δάπεδα: PROFESSIONAL (22mm)

Επαγγελματικά πατώματα από ξύλο είναι ιδανικά για ειδικές ανακαινίσεις σε σπίτια, καταστήματα, ξενοδοχεία, εστιατόρια και γραφεία. Ειδικά σχεδιασμένο για τοποθέτηση καρφιών σε δοκούς. Επεξεργασμένα για την προστασία των διακριτικών κόκκων και της δομής κάθε σανίδας.
Professional Wood Floor

Ξύλινα Δάπεδα: PROFESSIONAL (14mm)

Διαθέσιμα σε σανίδα 3 λωρίδων σε δρυ, τα επαγγελματικά πατώματα από ξύλο πάχους 14 mm είναι ιδανικά για ειδικές ανακαινίσεις σε σπίτια, καταστήματα, ξενοδοχεία, εστιατόρια και γραφεία. Εύκολη εγκατάσταση με φιλικό προς το χρήστη σύστημα κλειδώματος χωρίς κόλλα. Με ματ ή ημι-γυαλιστερό φινίρισμα για την προστασία των διακριτικών κόκκων και της δομής κάθε σανίδας.
Professional Wood Floor

Ξύλινα Δάπεδα: PROFESSIONAL (13mm)

Διαθέσιμα σε σανίδα 3 λωρίδων σε δρυ, τα επαγγελματικά πατώματα από ξύλο πάχους 13 mm είναι ιδανικά για ειδικές ανακαινίσεις σε σπίτια, καταστήματα, ξενοδοχεία, εστιατόρια και γραφεία. Εύκολη εγκατάσταση με φιλικό προς το χρήστη σύστημα κλειδώματος χωρίς κόλλα. Με ματ ή ημι-γυαλιστερό φινίρισμα για την προστασία των διακριτικών κόκκων και της δομής κάθε σανίδας.