Μοκέτες σε Πλακίδια

Με ευρηματικά μοτίβα και μια εκτεταμένη προσφορά φρέσκων χρωματικών παλετών, τα πλακάκια χαλιών DESSO συνεργάζονται όμορφα με άλλα προϊόντα Tarkett, για να δημιουργήσουν εκπληκτικές και πρακτικές ιδέες για κάθε χώρο μέσα σε ένα κτίριο.

Δείτε τα προϊόντα αναλυτικά

Pure_1510_Traces_1511

Μοκέτες σε Πλακίδιο Desso: ESSENCE TRACES

Διαθέτοντας μια λεπτή, οργανική λωρίδα, η συλλογή Essence Traces δίνει έμφαση στο βάθος και προσθέτει ορισμό με τις λεπτές οργανικές γραμμές του.
PURE_2084_ROOTS_2085_2032

Μοκέτες σε Πλακίδιο Desso: ESSENCE ROOTS

Με μια ελκυστικά ακανόνιστη, οργανική σχεδίαση, η συλλογή Roots συνδυάζει μια ουδέτερη βάση και το χρώμα έμφασης για να θυμίζει την εμφάνιση μοτίβων που βρίσκουμε στη φύση.
IN_ESSENCE_PURE_6321_9526_ROOTS_6322_001

Μοκέτες σε Πλακίδιο Desso: ESSENCE PURE

Η συλλογή Essence Pure προσφέρει γαλήνια απλότητα με μια καθαρή παλέτα από ζωντανές πινελιές, μεταβατικούς μεσαίους τόνους και ουδέτερες αποχρώσεις.
Grezzo_Bloom_7924_Vivid_7932

Μοκέτες σε Πλακίδιο Desso: GREZZO VIVID

Μια ταιριαστή χρωματική παλέτα και σχεδιασμός εμπνευσμένος από τη φύση. Ιδανική για τη δημιουργία εκλεπτυσμένου φινιρίσματος σε διάφορους χώρους εργασίας.
Grezzo_Bloom_2064_Vivid_2056

Μοκέτες σε Πλακίδιο Desso: GREZZO BLOOM

Σαν μια άνθηση από βρύα ή λειχήνες σκορπισμένες πάνω από πέτρα και σκυρόδεμα, η συλλογή Bloom αιχμαλωτίζει την εκπληκτική ομορφιά και τη ζωντάνια που συναντάμε στη φύση, ζωντανεύοντας ουδέτερους τόνους.

Μοκέτες σε πλακίδιο Desso: Desso & Patricia Urquiola

100% ανακυκλώσιμη, με εντυπωσιακά χαμηλό κυκλικό αποτύπωμα άνθρακα 1,03 kg CO₂/m², η νέα συλλογή είναι διαθέσιμη σε δώδεκα διακριτικά χρώματα.

Μοκέτες σε πλακίδιο Desso: X RENS

Σχεδιάστε, παίξτε και να προσθέσετε μια ιδέα χρώματος στο χώρο. Συνδυασμός αποχρώσεων, με έντονους κίτρινους και πράσινους τόνους που θυμίζουν την άνοιξη και είναι βέβαιο ότι θα προσθέσετε μια δόση δροσερής, ανάλαφρης αίσθησης στην καθημερινότητα.
AirMaster_Reflection

Μοκέτες σε πλακίδιο Desso: AIRMASTER REFLECTION

Εμπνευσμένη από την ιαπωνική σχεδιαστική φιλοσοφία που επικεντρώνεται στην ισορροπία, τη γαλήνη και τη φύση. Αιχμαλωτίζει και κρατά τα επιβλαβή σωματίδια λεπτής σκόνης εκεί που δεν μπορούν να κάνουν κακό: κάτω από τα πόδια σας.
712041003|712041007

Μοκέτες σε Πλακίδιο: Desso SHAPE

Η συλλογή Shape έχει κοινό σημείο αφετηρίας με τη Solid – κόβοντας ίνες νήματος, αφαιρώντας τις και ανασυνθέτοντάς τις. Δημιουργήθηκε ένα μοτίβο βασισμένο σε οργανικά σχήματα, σαν ένα κολλάζ από υπολείμματα σχημάτων που δημιουργούν μια νέα οπτική.
712041008|712036003

Μοκέτες σε Πλακίδιο: Desso SOLID

Bασίζεται στο συνδυασμό νημάτων και χρωμάτων εμπνευσμένων από τη διαδικασία ανακύκλωσης πλακιδίων μοκέτας της Tarkett. Το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι ένα εντυπωσιακό design με πολυτελή εμφάνιση.

Μοκέτες σε Πλακίδιο: Desso RETRACE

Σχεδιάστηκε για να αποσυναρμολογείται έτσι ώστε τα εξαρτήματά του να μπορούν εύκολα να ανακυκλωθούν σε πρώτες ύλες για νέα πλακάκια χαλιών. Η ομορφιά της κυκλικότητας εντοπίζεται στην ανωμαλία και την υφή του σχεδίου.
Recharge_1510_2024_6218_6022_9096_Retrace_1510_001

Μοκέτες σε Πλακίδιο: Desso RECHARGE

Φτιαγμένο για να ξαναφτιάχνεται! Η ομορφιά της κυκλικότητας εντοπίζεται στην ανωμαλία και την υφή του σχεδίου, μια πρόσκληση να αγγίξετε, να αισθανθείτε και να θαυμάσετε ξανά και ξανά.