Μοκέτες σε Πλακίδια

Με ευρηματικά μοτίβα και μια εκτεταμένη προσφορά φρέσκων χρωματικών παλετών, τα πλακάκια χαλιών DESSO συνεργάζονται όμορφα με άλλα προϊόντα Tarkett, για να δημιουργήσουν εκπληκτικές και πρακτικές ιδέες για κάθε χώρο μέσα σε ένα κτίριο.

Δείτε τα προϊόντα αναλυτικά

Desso Verso

Μοκέτες σε Πλακίδιο Desso: VERSO

Ο μινιμαλιστικός σκανδιναβικός σχεδιασμός φέρνει μια ήρεμη ατμόσφαιρα στους εσωτερικούς χώρους εργασίας και υποστηρίζεται από βασικά διαπιστευτήρια βιωσιμότητας.
Desso_Traverse

Μοκέτες σε Πλακίδιο Desso: TRAVERSE

Εμπνευσμένη από τον εμβληματικό Μοντερνισμό, η σειρά διαθέτει απλές διαγώνιες γραμμές που δημιουργούνται από μικρές διαφορές στις αποχρώσεις της βαφής αλλά και από μικρές ραβδώσεις στην κατασκευή του νήματος.
Desso Torso

Μοκέτες σε Πλακίδιο Desso: TORSO

Μια ζωηρή δομή πέλους, σε συνδυασμό με έναν κομψό συνδυασμό σκούρων και ανοιχτόχρωμων τόνων και μια ποικιλία χρωμάτων δίνουν στην DESSO Torso την έντονη χρωματική του εντύπωση και μια πλούσια εμφάνιση.
Desso Tempra

Μοκέτες σε Πλακίδιο Desso: TEMPRA

Ένα πλακάκι με έξυπνη εμφάνιση, με πυκνό στοίβα χαμηλού επιπέδου και έντονες χρωματικές επιλογές, παρέχει ακριβώς το κατάλληλο στυλ για να εμπνεύσει πολυσύχναστα εμπορικά και γραφεία.
Desso Stratos Blocks

Μοκέτες σε Πλακίδιο Desso: STRATOS BLOCKS

Η πάντα δημοφιλής συλλογή DESSOⓇ Stratos Blocks της Tarkett προσφέρει εδώ και καιρό πρακτικότητα, προσιτή τιμή και στυλ.
Desso Stitch

Μοκέτες σε Πλακίδιο Desso: STITCH

Το λεπτό, ζωντανό σκέλος που συμπλέκεται μέσα σε κάθε πλακίδιο χαλιού θυμίζει τη μινιμαλιστική ομορφιά μιας γραμμής ραμμένη στο χέρι, με αντίθεση λεπτών αποχρώσεων με έγχυση χρώματος.
Desso Serene Colour

Μοκέτες σε Πλακίδιο Desso: SERENE COLOUR

Τα σχέδια Serene Color δεν είναι συμπαγή, αλλά διαθέτουν μια μετάβαση σαν ombre που ταιριάζει τέλεια στη μία πλευρά με ένα ουδέτερο σχέδιο από τη συλλογή DESSO Serene.
Desso Serene

Μοκέτες σε Πλακίδιο Desso: SERENE

Με απαλά, διακριτικά αλλά φιλόξενα χρώματα σε οργανικά μοτίβα, αυτή η συλλογή φέρνει ηρεμία και βιωσιμότητα σε κάθε χώρο εργασίας, προκαλώντας απόλυτη γαλήνη.
Desso Salt

Μοκέτες σε Πλακίδιο Desso: SALT

Σε συνδυασμό με το DESSO Rock, αυτό σας επιτρέπει να συνδυάσετε διακριτικές αποχρώσεις με φωτεινές, ζωηρές πινελιές και μπλοκ χρώματος.
IN_HP_Rock_7065

Μοκέτες σε Πλακίδιο Desso: ROCK

Ένα εντυπωσιακό πλακάκι μοκέτα με πέλος με υφή, εμπνευσμένο από τη φύση και σχεδιασμένο να δημιουργεί αντίκτυπο και ευκρίνεια σε όλα τα σχέδια δαπέδων.
Desso Reclaim Ribs

Μοκέτες σε Πλακίδιο Desso: RECLAIM RIBS

Διαθέτει μια επιλογή από ουδέτερα χρώματα για τη δημιουργία χαλαρωτικών εσωτερικών χώρων. Όλα τα χρώματα της συλλογής DESSO Reclaim Ribs περιέχουν 100% νήμα ECONYL®.
Desso Protect

Μοκέτες σε Πλακίδιο Desso: PROTECT

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το DESSO Protect είναι ένα πρακτικό και σκληρά επεξεργασμένο πλακάκι φραγής εισόδου, σχεδιασμένο να προστατεύει τα δάπεδα σε όλο το κτίριο από εξωτερική βρωμιά και υγρασία.