Μοκέτες σε Πλακίδια

Με ευρηματικά μοτίβα και μια εκτεταμένη προσφορά φρέσκων χρωματικών παλετών, τα πλακάκια χαλιών DESSO συνεργάζονται όμορφα με άλλα προϊόντα Tarkett, για να δημιουργήσουν εκπληκτικές και πρακτικές ιδέες για κάθε χώρο μέσα σε ένα κτίριο.

Δείτε τα προϊόντα αναλυτικά

712041003|712041007

Μοκέτες σε Πλακίδιο: Desso SHAPE

Η συλλογή Shape έχει κοινό σημείο αφετηρίας με τη Solid – κόβοντας ίνες νήματος, αφαιρώντας τις και ανασυνθέτοντάς τις. Δημιουργήθηκε ένα μοτίβο βασισμένο σε οργανικά σχήματα, σαν ένα κολλάζ από υπολείμματα σχημάτων που δημιουργούν μια νέα οπτική.
712041008|712036003

Μοκέτες σε Πλακίδιο: Desso SOLID

Bασίζεται στο συνδυασμό νημάτων και χρωμάτων εμπνευσμένων από τη διαδικασία ανακύκλωσης πλακιδίων μοκέτας της Tarkett. Το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι ένα εντυπωσιακό design με πολυτελή εμφάνιση.

Μοκέτες σε Πλακίδιο: Desso RETRACE

Σχεδιάστηκε για να αποσυναρμολογείται έτσι ώστε τα εξαρτήματά του να μπορούν εύκολα να ανακυκλωθούν σε πρώτες ύλες για νέα πλακάκια χαλιών. Η ομορφιά της κυκλικότητας εντοπίζεται στην ανωμαλία και την υφή του σχεδίου.
Recharge_1510_2024_6218_6022_9096_Retrace_1510_001

Μοκέτες σε Πλακίδιο: Desso RECHARGE

Φτιαγμένο για να ξαναφτιάχνεται! Η ομορφιά της κυκλικότητας εντοπίζεται στην ανωμαλία και την υφή του σχεδίου, μια πρόσκληση να αγγίξετε, να αισθανθείτε και να θαυμάσετε ξανά και ξανά.
Desso Verso

Μοκέτες σε Πλακίδιο Desso: VERSO

Ο μινιμαλιστικός σκανδιναβικός σχεδιασμός φέρνει μια ήρεμη ατμόσφαιρα στους εσωτερικούς χώρους εργασίας και υποστηρίζεται από βασικά διαπιστευτήρια βιωσιμότητας.
Desso_Traverse

Μοκέτες σε Πλακίδιο Desso: TRAVERSE

Εμπνευσμένη από τον εμβληματικό Μοντερνισμό, η σειρά διαθέτει απλές διαγώνιες γραμμές που δημιουργούνται από μικρές διαφορές στις αποχρώσεις της βαφής αλλά και από μικρές ραβδώσεις στην κατασκευή του νήματος.
Desso Torso

Μοκέτες σε Πλακίδιο Desso: TORSO

Μια ζωηρή δομή πέλους, σε συνδυασμό με έναν κομψό συνδυασμό σκούρων και ανοιχτόχρωμων τόνων και μια ποικιλία χρωμάτων δίνουν στην DESSO Torso την έντονη χρωματική του εντύπωση και μια πλούσια εμφάνιση.
Desso Tempra

Μοκέτες σε Πλακίδιο Desso: TEMPRA

Ένα πλακάκι με έξυπνη εμφάνιση, με πυκνό στοίβα χαμηλού επιπέδου και έντονες χρωματικές επιλογές, παρέχει ακριβώς το κατάλληλο στυλ για να εμπνεύσει πολυσύχναστα εμπορικά και γραφεία.
Desso Stratos Blocks

Μοκέτες σε Πλακίδιο Desso: STRATOS BLOCKS

Η πάντα δημοφιλής συλλογή DESSOⓇ Stratos Blocks της Tarkett προσφέρει εδώ και καιρό πρακτικότητα, προσιτή τιμή και στυλ.
Desso Stitch

Μοκέτες σε Πλακίδιο Desso: STITCH

Το λεπτό, ζωντανό σκέλος που συμπλέκεται μέσα σε κάθε πλακίδιο χαλιού θυμίζει τη μινιμαλιστική ομορφιά μιας γραμμής ραμμένη στο χέρι, με αντίθεση λεπτών αποχρώσεων με έγχυση χρώματος.
Desso Serene Colour

Μοκέτες σε Πλακίδιο Desso: SERENE COLOUR

Τα σχέδια Serene Color δεν είναι συμπαγή, αλλά διαθέτουν μια μετάβαση σαν ombre που ταιριάζει τέλεια στη μία πλευρά με ένα ουδέτερο σχέδιο από τη συλλογή DESSO Serene.
Desso Serene

Μοκέτες σε Πλακίδιο Desso: SERENE

Με απαλά, διακριτικά αλλά φιλόξενα χρώματα σε οργανικά μοτίβα, αυτή η συλλογή φέρνει ηρεμία και βιωσιμότητα σε κάθε χώρο εργασίας, προκαλώντας απόλυτη γαλήνη.