Μοκέτες σε Ρολό

Με ντιζάιν και φήμη για ανώτερη ποιότητα, τα φουντωτά και υφαντά προϊόντα μας με πλατύ αργαλειό ενσωματώνουν έξυπνο σχεδιασμό και απόδοση και λειτουργούν όμορφα μαζί με άλλα προϊόντα Tarkett, για να δημιουργήσουν εκπληκτικές και πρακτικές ιδέες για κάθε χώρο μέσα σε ένα κτίριο.

Δείτε τα προϊόντα αναλυτικά

Μοκέτες σε Ρολό Desso: FLAGSTONE

12 αρμονικές αποχρώσεις παρέχουν μια ποικιλόμορφη χρωματική παλέτα από ζεστές έως ψυχρές αποχρώσεις, κατάλληλη για μια σειρά εσωτερικών στυλ. Με τις ρίζες του στη φύση, αυθεντικός, αναγνωρίσιμος σχεδιασμός.
Desso Torso Broadloom

Μοκέτες σε Ρολό Desso: TORSO BROADLOOM

Διαθέσιμο σε 11 διαφορετικά χρώματα, αυτή η συλλογή συνδυάζει την κομψότητα και την πολυτέλεια με την ποιότητα και την αξιοπιστία για να παρέχει μια λύση δαπέδου που ταιριάζει σε κάθε περιβάλλον
Desso Shades

Μοκέτες σε Ρολό Desso: SHADES

Ζωντανέψτε έναν διακριτικό συνδυασμό παρελθόντος και παρόντος, με αποτέλεσμα ένα μοντέρνο εσωτερικό με νοσταλγική και κλασική βάση ή ένα στιβαρό και βιομηχανικό.
Desso Sense of Marble

Μοκέτες σε Ρολό Desso: SENSE OF MARBLE

Το μάρμαρο είναι το κατεξοχήν υλικό για να εκφράσει την πολυτέλεια σε κάθε εσωτερικό χώρο. H Sense of Marble γιορτάζει την κλασική εμφάνιση του μαρμάρου, σε μοναδικό συνδυασμό με τη ζεστασιά και την άνεση του απαλού χαλιού.
Desso Patterns

Μοκέτες σε Ρολό Desso: PATTERNS

Ζωντανέψτε έναν διακριτικό συνδυασμό παρελθόντος και παρόντος, με αποτέλεσμα ένα μοντέρνο εσωτερικό με νοσταλγική και κλασική βάση ή ένα στιβαρό και βιομηχανικό.
Desso_Palatino

Μοκέτες σε Ρολό Desso: PALATINO BROADLOOM

Η μεγάλη γκάμα ευέλικτων χρωμάτων προσφέρει ατελείωτες ευκαιρίες για να ορίσετε χώρο και να κάνετε μια δήλωση. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στη δημιουργία ενός ξεχωριστού εσωτερικού χώρου.
Desso Essence Broadloom

Μοκέτες σε Ρολό Desso: ESSENCE BROADLOOM

Προσφέρει πρωτοφανείς ευκαιρίες δημιουργικού σχεδιασμού σε συνδυασμό με το DESSO Essence Stripe και το Essence Maze.
DESSO_EX_Nature

Μοκέτες σε Ρολό Desso: DESSO & EX NATURE

Έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την αρχιτέκτονα εσωτερικών χώρων Odette Ex ως απάντηση στην αναστατωμένη εποχή μας. Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από την έμφυτη επιθυμία μας να είμαστε ένα με τον φυσικό κόσμο.
Desso Denim

Μοκέτες σε Ρολό Desso: DENIM

Ανθεκτικό και ξεπερασμένο, ανθεκτικό και άνετο, το DESSO Denim δίνει μια σκληρή εμφάνιση τζιν σε κάθε εσωτερικό χώρο.
Desso BONAPARTE VINTAGE

Μοκέτες σε Ρολό Desso: BONAPARTE VINTAGE

Τα κλασικά ξεθωριασμένα μοτίβα σε μοντέρνους χρωματικούς συνδυασμούς δημιουργούν μια vintage εμφάνιση που ταιριάζει στις σύγχρονες τάσεις στο εσωτερικό.
Desso Asteranne

Μοκέτες σε Ρολό Desso: ASTERANNE

Ένα ευρύ φάσμα από βαθιές και ζωντανές αποχρώσεις βρίσκεται δίπλα σε διάφορους απαλούς μπεζ και γκρι αποχρώσεις που μπορούν εύκολα να εφαρμοστούν σε οποιαδήποτε αίθουσα συνεδριάσεων, executive σουίτα, διάδρομο ή χώρο για διάλειμμα.