Η εξειδίκευση της Befag στην Ελλάδα από την ΤΑΠΕΝ

Βefag

Η εξειδίκευση της Befag στην Ελλάδα από την ΤΑΠΕΝ

Η εξειδίκευση της Befag στην Ελλάδα από την ΤΑΠΕΝ 743 467 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Η εξειδίκευση οδηγεί στην τελειότητα.

Η Befag από την Ουγγαρία φτιάχνει ξύλινα πατώματα μόνο . Η μεγάλη αυτή εταιρεία έχει επιλέξει να προσφέρει ιδιαίτερα ποιοτικά προϊόντα που συνδυάζουν την ζεστασιά του φυσικού ξύλου με την υψηλή αισθητική.

Έχοντας σαν γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες κατασκευάζει ξύλινα προϊόντα value for money επιμένοντας στα ποιοτικά χαρακτηριστικά και στις μεγάλες εντυπωσιακές σανίδες 192mm πλάτος x 2200mm μήκος.

Ευρωπαϊκή εταιρεία, με βαθιά κουλτούρα, χαρακτηρίζει τα προϊόντα της με ονόματα Ευρωπαϊκών πόλεων (Malaga, Vilnius, Milano, London κ.α), γεγονός διόλου τυχαίο.

Για κάθε προϊόν με “τοπικό όνομα”, η Befag έχει προσαρμόσει τους χρωματισμούς αρμονικά, δίνοντάς στην αισθητική των χώρων μας στοιχεία από το αντίστοιχο φυσικό περιβάλλον.

Σε όλα τα παραπάνω προστίθεται μια μεγάλη ποικιλία υφών (Νatur, Robust, Select, Rustic) που σίγουρα καλύπτουν τις αισθητικές απαιτήσεις σας.

Η ΤΑΠΕΝ σαν ειδικός στα ξύλινα πατώματα, έχοντας τοποθετήσει χιλιάδες m² στα περισσότερα από 40 χρόνια παρουσίας της στη Ελληνική αγορά, επιδίωξε αυτή την συνεργασία, για να εισάγει στην Ελλάδα προϊόντα ιδιαίτερα ποιοτικά, με μεγάλη αξία αλλά  με τιμές που ανταποκρίνονται πλήρως στην Ελληνική πραγματικότητα.

Η κάθετη μονάδα παραγωγής της Befag είναι σε θέση να καλύψει οποιαδήποτε απαίτηση και είμαστε σίγουροι ότι γνωρίζοντας τα ξύλινα δάπεδα της θα μοιραστείτε μαζί μας την ικανοποίηση που νιώθουμε από αυτή τη συνεργασία.

Θυμηθείτε: η Befag φτιάχνει μόνο ξύλινα πατώματα και τα φτιάχνει εξαιρετικά!