Ξύλινα Δάπεδα Tarkett

Τίποτα δεν συγκρίνεται με την ομορφιά ενός δαπέδου από σκληρό ξύλο. Ο κόκκος και η υφή του φέρνουν μια φυσική ζεστασιά σε κάθε εσωτερικό χώρο, από τα υπνοδωμάτια έως τοκαθιστικό και από την κουζίνα έως τον διάδρομο. Προσφέροντας σύγχρονα και παραδοσιακά σχέδια και μια μεγάλη γκάμα επιλογών χρωμάτων, φινιρισμάτων και μοναδικών χαρακτηριστικών, είμαστε πεπεισμένοι ότι τα όμορφα κατασκευασμένα ξύλινα δάπεδα θα φέρουν στυλ και κομψότητα σε όλους τους προσωπικούς σας χώρους. Οι συλλογές ξύλινων δαπέδων της Tarkett τιμά και σέβεται το ξύλο, καλύπτοντας την κάθε ανάγκη σας.

Grace_Oak_Era

Ξύλινα δάπεδα: GRACE

Εξαιρετικά ματ επιφάνεια, απαλό βούρτσισμα και καθαρές αποχρώσεις συνδυάζονται σε ένα δάπεδο που διατηρεί την ομορφιά του με την πάροδο του χρόνου. Επεξεργασία επιφάνειας Proteco ExtraMatt που κάνει τα δάπεδα ανθεκτικά και εύκολα στην καθημερινή συντήρηση.

Ξύλινα Δάπεδα: PURE

Η συλλογή Pure της Tarkett γιορτάζει την αυθεντικότητα της φύσης ενισχύοντας και διατηρώντας τον διαχρονικό χαρακτήρα των δαπέδων από ξύλο βελανιδιάς, σφένδαμου, σημύδας και τέφρας. Με μοναδική ποιότητα, παράδοση και ανθεκτικότητα, ο μοναδικός χαρακτήρας κάθε είδους ξύλου δεν αλλοιώνεται ποτέ. Η σειρά "αφήνει το ξύλο να μιλήσει από μόνο του".

Ξύλινα Δάπεδα: SHADE

Από την πραλίνα με μέλι, το πέτρινο γκρι έως την αντικέ λευκή βαλανιδιά, η συλλογή Shade της Tarkett αναδεικνύει τη ζεστασιά του ξύλου, μέσα από απαλά και φυσικά χρώματα, για ένα άνετο περιβάλλον διαβίωσης. Εξερευνήστε αυτήν την κομψή επιλογή αποχρώσεων για να αναδείξετε τα καλύτερα στους εσωτερικούς σας χώρους.
Segno

Ξύλινα Δάπεδα: SEGNO

Δημιουργήστε το δικό σας ξύλινο δάπεδο ψαροκόκαλου με τη συλλογή Segno της Tarkett, συνδυάζοντας ξύλινες σανίδες διαφορετικών τόνων. Τα δάπεδα της σειράς Segno συνδυάζουν εξαιρετική ποιότητα και φινιρίσματα με μια αρθρωτή τεχνολογία που επιτρέπει σχεδόν απεριόριστες δημιουργικές δυνατότητες, με την υπογραφή και την ποιότητα της Tarkett.
Heritage

Ξύλινα Δάπεδα: HERITAGE

Κάποτε οι πρώτες ύλες βελανιδιάς θεωρούνταν πολύ ρουστίκ για δάπεδα. Σήμερα αυτό το ξύλο είναι πολύτιμο και όσο μεγαλύτερες είναι οι ρωγμές, οι κόμβοι και οι χρωματικές παραλλαγές, τόσο το καλύτερο! Στη συλλογή Heritage της Tarkett, οι κόκκοι ξύλου ενισχύονται και επεξεργάζονται για να τονίσουν τις όμορφες λεπτομέρειες που κάνουν κάθε σανίδα μοναδική.

Ξύλινα Δάπεδα: PRESTIGE

Το Prestige γιορτάζει τη δημιουργία της φύσης και την εγγενή δύναμη του ξύλου. Το προσεκτικό βούρτσισμα κάνει το πάτωμα σαν να έχει «κουραστεί» από τον ήλιο, την άμμο και τον άνεμο. Το αποτέλεσμα είναι μια ομαλή και ρουστίκ εμφάνιση, σαν ένας παλιός ξύλινος πάγκος που έμεινε σε ένα πεζόδρομο δίπλα στη θάλασσα.
Noble

Ξύλινα Δάπεδα: NOBLE

Tα 50's επέστρεψαν. Μια στροφή στην κλασσική ύφανση καλαθιού, τα ξύλινα πατώματα Noble της Tarkett δημιουργούν μια εκπληκτική αλληλεπίδραση φωτός που αλλάζει ανάλογα με τη θέση σας στο δωμάτιο. Το αποτέλεσμα είναι μια συναρπαστική δυναμική μεταξύ του δαπέδου και του περιβάλλοντός του, για ένα αποτέλεσμα τόσο διαχρονικό αλλά και σύγχρονο.

Ξύλινα Δάπεδα: VIVA

Όσον αφορά την ανακαίνιση στο σπίτι, πρέπει να σκεφτείτε όμορφα, πρακτικά και ανθεκτικά. Για ένα πραγματικό ξύλινο δάπεδο με προσέγγιση σχεδιασμού, η Viva παρέχει μια σειρά από δάπεδα καπλαμά σε πάχος 8,5 mm με εργονομικό σύστημα κλειδώματος.