Βινυλικά Δάπεδα Tarkett

Το vinyl δάπεδο είναι ένα προϊόν το οποίο αποτελείται από πολλά στρώματα διαφορετικών υλικών. Τα υλικά αυτά  στρωματοποιούνται μαζί για να σχηματίσουν ένα πολύ ανθεκτικό, πρακτικό και προσιτό προϊόν επένδυσης δαπέδου. Οι δύο κύριοι τύποι vinyl δαπέδου είναι το LVT και το ρολό. Τόσο το LVT όσο και το ρολό είναι κατασκευασμένα από τα ίδια υλικά, ωστόσο, είναι κατασκευασμένα με διαφορετικό τρόπο για να παράγουν διαφορετικά εφέ. Για παράδειγμα, η μορφή σανίδων είναι ιδανική για μίμηση του φυσικού ξύλου. Μάθετε περισσότερα για τη σύνθεση των δαπέδων LVT και vinyl ρολών της Tarkett.

IQ_Granit_Acoustic

Βινυλικά PVC: iQ GRANIT ACCOUSTIC

Το δάπεδο βινυλίου της Tarkett που παρέχει εξαιρετική απόδοση, βελτιώνοντας παράλληλα την άνεση του ποδιού και μειώνοντας τον ήχο κατά 15dB. Σχεδιασμένο για περιοχές με έντονη κυκλοφορία όπου απαιτείται ησυχία, όπως διάδρομοι και δωμάτια ασθενών, είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στη φθορά, το λεκέ και την τριβή.
TAPIFLEX STAIRS

Βινυλικά PVC: TAPIXLEX STAIRS

Η ετερογενής συλλογή σκαλοπατιών βινυλίου της Tarkett δίνει ασφάλεια σε όλες τις σκάλες. Οικονομικό, αποδοτικό και ανθεκτικό είναι επίσης 100% χωρίς φθαλικές ενώσεις. Η δυνατότητα αυτοκόλλητης στήριξης καθιστά τη σειρά ακόμη πιο εύκολη και ταχύτερη στην εγκατάσταση. Σχεδιάστε και δημιουργήστε με ευκολία και αποτελεσματικότητα.
iQ_Optima_Acoustic

Βινυλικά PVC: iQ OPTIMA ACCOUSTIC

Αυτό το δάπεδο βινυλίου της Tarkett μειώνει τον ήχο κατά 17dB. Για να το διατηρήσετε καθαρό, δεν χρειάζεται βερνίκι ή κερί, ένα απλό καθάρισμα αρκεί για να αποκαταστήσετε την αρχική εμφάνιση αυτού του δαπέδου.
RUBY70_ACCOUSTIC

Βινυλικά PVC: RUBY 70 ACCOUSTIC

Το Ruby 70 Acoustic της Tarkett ταιριάζει ιδανικά για περιβάλλοντα μεγάλης κυκλοφορίας σε εγκαταστάσεις εκπαίδευσης, νοσοκομείου και φροντίδας ηλικιωμένων. Η ακουστική απορρόφηση των 19dB της σειράς προσδίδει ζεστασιά και καλή άνεση στα πόδια.
Acczent Excellence-Genius

Βινυλικά PVC: ACCZENT EXCELLENCE GENIUS

Ταιριάζει ιδανικά σε πολύ υψηλές ανάγκες κυκλοφορίας και είναι συμβατά με υγρά υποδάπεδα. Το Genius της Tarkett είναι μια λύση χωρίς κόλλα, γρήγορη εγκατάσταση και εύκολη ανακύκλωση. Είναι ανθεκτικό σε χώρους με μεγάλη κίνηση και τροχούς.
Acczent_UNIK

Βινυλικά PVC: ACCZENT UNIK

Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τους πόρους χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα κατά τη διάρκεια εργασιών ανακαίνισης - και νέων κατασκευών - χρησιμοποιώντας τα συμπαγή loose lay ρολά της Tarkett's Acczent Unik. Η αντοχή τους έχει αποδειχθεί μέσα από πολλά χρόνια χρήσης σε υψηλά επίπεδα κυκλοφορίας σε κτίρια σε όλη την Ευρώπη. Διατίθεται σε 15 χρώματα + 52 ακόμη κατά παραγγελία. Ανήκει στην οικογένεια των συμπαγών ετερογενών βινυλικών δαπέδων που μεταξύ άλλον περιλαμβάνουν και ένα τυπωμένο στρώμα για απεριόριστες δυνατότητες.
TAPIFLEX TILES 65

Βινυλικά PVC: TAPIFLEX TILES 65

Εξαιρετικά ανθεκτικό ακουστικό ετερογενές δάπεδο βινυλίου της Tarkett σε μια βολική μορφή πλακιδίων. Εύκολη εγκατάσταση ακόμη και στα μικρότερα δωμάτια, είναι ιδανικό για περιοχές με μεγάλη κυκλοφορία σε σχολεία, γραφεία και νοσοκομεία. Χάρη στην υψηλής πυκνότητας υποστήριξη αφρού, προσφέρει εξαιρετική μείωση ήχου (19dB) και καλή άνεση στο κάτω μέρος των ποδιών.
TAPIFLEX TILES 50

Βινυλικά PVC: TAPIFLEX TILES 50

Το Tapiflex Tiles 50 της Tarkett είναι ένα ανθεκτικό ακουστικό ετερογενές δάπεδο βινυλίου σε μια βολική μορφή πλακιδίων. Διατίθεται σε μια σειρά αρμονικών σχεδίων, συμπεριλαμβανομένης μιας παλέτας pal χρωμάτων σχεδιασμένων για άνεση και ευεξία, είναι ιδιαίτερα ιδανικό για εγκαταστάσεις φροντίδας και εκπαίδευσης ηλικιωμένων που απαιτούνται ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.
Excellence-Genius

Βινυλικά PVC: TAPIFLEX EXCELLENCE GENIUS

Η συλλογή δαπέδων Genius της Tarkett είναι μια λύση χωρίς κόλλα, γρήγορη εγκατάσταση και εύκολη ανακύκλωση. Είναι ανθεκτικό σε μεγάλη κυκλοφορία και σε τροχήλατα και προσφέρει πολλές δυνατότητες σχεδιασμού. Ιδανικό για εγκατάσταση σε νέα κτίρια αλλά και σε ανακαινίσεις που απαιτούν γρήγορη υλοποίηση. Στην ακουστική εκδοχή του είναι κατάλληλο για απαιτήσεις χαμηλού θορύβου.
TAPIFLEX ESSENTIAL 50

Βινυλικά PVC: TAPIFLEX ESSENTIAL 50

Η συλλογή Tapiflex Essential 50 της Tarkett με 42 διακοσμητικά στοιχεία έχει σχεδιαστεί ώστε να συνδέεται εύκολα με το Excellence και το Tapiflex Stairs σε εμπορικές και ημιεμπορικές εφαρμογές, ιδίως εφαρμογές εκπαίδευσης, φροντίδας ηλικιωμένων και στέγασης. Συνδυάζεται επίσης, με τη νέα γκάμα KS 61.
Excellence 80

Βινυλικά PVC: Tarkett TAPIFLEX EXCELLENCE 80

Χάρη στην υψηλής πυκνότητας υποστήριξη αφρού, προσφέρει εξαιρετική μείωση ήχου (19dB), καλή άνεση στο κάτω μέρος των ποδιών και εύκολη διαδικασία τοποθέτησης. Μπορείτε να συνδυάσετε και να ταιριάξετε τις ελκυστικές και καινοτόμες αποχρώσεις και μοτίβα για μοναδικές δημιουργίες.
Meteor 55

Βινυλικά PCV: Tarkett METEOR 55

Η πρακτική και οικονομική λύση στο σχεδιασμό, την άνεση και την απόδοση. Μια γκάμα με αίσθηση «στο σπίτι» σε μορφή ρολού για υγιεινή και καλή σχέση ποιότητας / τιμής. Στρώμα φθοράς 0,55 mm και 18 ντεκόρ για τις ανάγκες σχεδιασμού και άνεσης τόσο σε οικιακές όσο και σε ημι-εμπορικές εφαρμογές.