Δάπεδα Tarkett Sports

Από το δάπεδο γυμναστικής πολλαπλών χρήσεων έως τα ανταγωνιστικά γήπεδα μπάσκετ και τα στούντιο γιόγκα, οι αθλητικές επιφάνειες πρέπει να προσαρμοστούν σε διαφορετικές δραστηριότητες και επίπεδα ανταγωνισμού. Με κάθε αθλητική λύση δαπέδων, η Tarkett παρέχει τη γνώση και την τεχνογνωσία για την επιτυχία κάθε έργου. Τα δάπεδά της Tarkett πληρούν τα υψηλότερα βιομηχανικά πρότυπα για την παροχή αθλητικής προστασίας και βελτιωμένης απόδοσης, καθώς και εξαιρετικής αντοχής και μειωμένου κόστους συντήρησης. Με μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, το αποτέλεσμα πλαισιώνει κάθε νίκη.

TOUCHDOWN

Αθλητικά: TOUCHDOWN

Το Touchdown είναι ένα προστατευτικό κάλυμμα δαπέδου σε μορφή ρολού που βοηθά στη μετατροπή οποιασδήποτε αθλητικής εγκατάστασης σε προσωρινό χώρο για εκθέσεις ή εκδηλώσεις. Πρόκειται για μια οικονομική λύση δαπέδων που προστατεύει τα δάπεδα από την κίνηση των ποδιών και το μικρό βάρος.
Table-Tennis

Αθλητικά: TABLE TENNIS

Αθλητικό πάτωμα με ανάγλυφη υφή, ιδανικό για πρακτική εξάσκηση πινγκ-πονγκ. Το δάπεδο επιτραπέζιας αντισφαίρισης (3,45 mm) υποστηρίζεται με το Top Clean XP για επιφανειακή προστασία, επιπλέον αντοχή και οικονομική συντήρηση.
Reflex_M_Evolution

Αθλητικά: REFLEX M EVOLUTION

Το ξύλινο δάπεδο Reflex M Evolution είναι μια δυναμική και οικονομικά αποδοτική λύση για σχολεία και γυμναστήρια. Γρήγορο και εύκολο στην εγκατάσταση παρέχει καλή απορρόφηση κραδασμών και απόδοση ενέργειας.
Protectiles+

Αθλητικά: PROTECTILES+

Είναι προστατευτικά πλακίδια που βοηθούν στη μετατροπή οποιασδήποτε αθλητικής εγκατάστασης σε προσωρινό χώρο για εκθέσεις ή εκδηλώσεις. Προστατεύουν το υποκείμενο δάπεδο παρέχοντας υψηλό επίπεδο αντοχής στις γρατσουνιές και τα σημάδια της καρέκλας,
Omnisports-Training

Αθλητικά: OMNISPORTS TRAINING (5.0 mm)

Παρέχει καλή βάδιση και ακουστική άνεση για αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες εσωτερικού χώρου. Είναι μια ιδανική επιλογή δαπέδου βινυλίου για ελαφριές δραστηριότητες σε δημοτικά σχολεία και γυμναστήρια και κλαμπ πυγμαχίας.
Omnisports-Compact

Αθλητικά: OMNISPORTS COMPACT (2.0 mm)

Το δάπεδο βινυλίου Omnisports Compact (2,0 mm) είναι ιδανικό για χρήση σε χώρους μεγάλης κυκλοφορίας σε αθλητικές εγκαταστάσεις όπως διάδρομοι, αποδυτήρια και αίθουσες εισόδου. Πολύ ανθεκτικό στην επιβάρυνση και την καταπόνηση, διευκολύνει επίσης την κυκλοφορία των κυλιόμενων φορτίων.
Omnisports-Active

Αθλητικά: OMNISPORTS ACTIVE

Το Omnisports Active (7,1 mm) είναι η ιδανική προσιτή λύση βινυλίου πολλαπλών αθλημάτων για σχολική χρήση. Το εύρος είναι συμβατό με P1 σύμφωνα με το EN 14904 με ≥25% απορρόφηση κραδασμών. Το Active παρέχει καλή άνεση στο κάτω μέρος των ποδιών για άσκηση μπάσκετ, βόλεϊ και πολλά άλλα αθλήματα.
Multiflex_M

Αθλητικά: MULTIFLEX M

Το ξύλινο πάτωμα πολλαπλών επιπέδων Multiflex M είναι μια ευέλικτη λύση για εγκαταστάσεις πολλαπλών αθλημάτων, όπως σχολεία και γυμναστήρια, και είναι ιδιαίτερα ιδανική για ανακαινίσεις χώρων. Με την αθλητική λάκα της Tarkett εξασφαλίζεται επιπλέον ανθεκτικότητα και οικονομική συντήρηση.
Lumaflex_Energy_Omnisports

Αθλητικά: LUMAFLEX ENERGY OMNISPORTS COMPACT

Συνδυάζεται με το Omnisports Compact για υψηλές αθλητικές επιδόσεις και αντοχή στην ελαφριά πολλαπλή χρήση. Ιδανική λύση για πολλαπλά σπορ έως και επίπεδο ανταγωνισμού χάρη στην υποκατασκευή πραγματικού ξύλου 15 mm κατασκευασμένη αποκλειστικά από σημύδα, που παρέχει άνεση και απόδοση για βελτιωμένη αθλητική εμπειρία.
Lumaflex_Energy_Linosport

Αθλητικά: LUMAFLEX ENERGY LINOSPORT XF²

Συνδυάζεται με το Linosport xf² για την επίτευξη υψηλών αθλητικών επιδόσεων και αντοχής στην ελαφριά πολλαπλή χρήση. Ιδανική λύση για πολλαπλά σπορ έως και επίπεδο ανταγωνισμού χάρη στην υποκατασκευή πραγματικού ξύλου 15 mm κατασκευασμένη αποκλειστικά από σημύδα, που παρέχει άνεση και απόδοση για βελτιωμένη αθλητική εμπειρία.
LinosportXF2

Αθλητικά: LINOSPORT xf²™

Το Linosport xf² ™ (3,2 mm) είναι ένα δάπεδο λινέλαιο που προσφέρει εξαιρετική αντοχή στην κυκλοφορία χάρη στην ομοιογενή δομή του. Επεξεργάζεται στο εργοστάσιό της Tarkett με τη μοναδική προστασία επιφάνειας xf² ™ για εξαιρετική ανθεκτικότητα, εύκολο καθάρισμα και οικονομική συντήρηση.
LINOSPORT_CLASSIC

Αθλητικά: LINOSPORT CLASSIC

Το Linosport Classic (4.0mm) είναι ένα δάπεδο από λινέλαιο που προσφέρει εξαιρετική αντοχή στην κυκλοφορία χάρη στην ομοιογενή δομή του. Με την επί τόπου εφαρμογή της προστατευτικής επιφάνειας Linofinish διασφαλίζεται η υψηλή αντοχή και η οικονομική συντήρηση.