Δάπεδα Tarkett Sports

Από το δάπεδο γυμναστικής πολλαπλών χρήσεων έως τα ανταγωνιστικά γήπεδα μπάσκετ και τα στούντιο γιόγκα, οι αθλητικές επιφάνειες πρέπει να προσαρμοστούν σε διαφορετικές δραστηριότητες και επίπεδα ανταγωνισμού. Με κάθε αθλητική λύση δαπέδων, η Tarkett παρέχει τη γνώση και την τεχνογνωσία για την επιτυχία κάθε έργου. Τα δάπεδά της Tarkett πληρούν τα υψηλότερα βιομηχανικά πρότυπα για την παροχή αθλητικής προστασίας και βελτιωμένης απόδοσης, καθώς και εξαιρετικής αντοχής και μειωμένου κόστους συντήρησης. Με μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, το αποτέλεσμα πλαισιώνει κάθε νίκη.

Αθλητικά: Tarkett OMNISPORTS SPEED

Ένα άνετο δάπεδο που χρησιμοποιείται συνήθως σε γυμναστήρια, αίθουσες πυγμαχίας και αθλητικές αίθουσες εκπαίδευσης. Συνδυάζοντας την άνεση στο πάτημα και την ακουστική αντοχή προσφέρει ιδανικές συνθήκες εκγύμνασης.
Dancefloor

Αθλητικά: TARKETT DANCEFLOOR

H ιδανική λύση για στούντιο χορού, με εξαιρετική πρόσφυση, μειωμένο κίνδυνο τραυματισμού και αυξημένη απόδοση σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες κλασικούς χορευτές μπαλέτου.
Omnisports-Active

Αθλητικά: TARKETT OMNISPORTS ACTIVE

Το Omnisports Active (7,1 mm) είναι η ιδανική προσιτή λύση βινυλίου πολλαπλών αθλημάτων για σχολική χρήση. Το εύρος είναι συμβατό με P1 σύμφωνα με το EN 14904 με ≥25% απορρόφηση κραδασμών. Το Active παρέχει καλή άνεση στο κάτω μέρος των ποδιών για άσκηση μπάσκετ, βόλεϊ και πολλά άλλα αθλήματα. Ανθεκτικό και με εύκολη συντήρηση χάρη στην Top Clean XP™ επιφάνεια.
Omnisports-Training

Αθλητικά: TARKETT OMNISPORTS TRAINING (5.0 mm)

Καλή βάδιση και ακουστική άνεση για αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες εσωτερικού χώρου. Η ιδανική επιλογή δαπέδου βινυλίου για ελαφριές δραστηριότητες σε δημοτικά σχολεία και γυμναστήρια και κλαμπ πυγμαχίας.
Omnisports-Compact

Αθλητικά: TARKETT OMNISPORTS COMPACT (2.0 mm)

Το δάπεδο βινυλίου Omnisports Compact (2,0 mm) είναι ιδανικό για χρήση σε χώρους μεγάλης κυκλοφορίας σε αθλητικές εγκαταστάσεις όπως διάδρομοι, αποδυτήρια και αίθουσες εισόδου. Πολύ ανθεκτικό στην επιβάρυνση και την καταπόνηση, διευκολύνει επίσης την κυκλοφορία των κυλιόμενων φορτίων.
Multiflex_M

Αθλητικά: TARKETT MULTIFLEX M

Αυτό το ξύλινο πάτωμα πολλαπλών επιπέδων είναι μια ευέλικτη λύση για εγκαταστάσεις πολλαπλών αθλημάτων (σχολεία - γυμναστήρια) και είναι ιδανικό για ανακαινίσεις χώρων. Με την αθλητική λάκα της Tarkett εξασφαλίζεται επιπλέον ανθεκτικότητα και οικονομική συντήρηση.
Reflex_M_Evolution

Αθλητικά: TARKETT REFLEX M EVOLUTION

Το ξύλινο δάπεδο Reflex M Evolution είναι μια δυναμική και οικονομικά αποδοτική λύση για σχολεία και γυμναστήρια. Γρήγορο και εύκολο στην εγκατάσταση παρέχει καλή απορρόφηση κραδασμών και απόδοση ενέργειας.
Table-Tennis

Αθλητικά: TARKETT TABLE TENNIS

Αθλητικό πάτωμα με ανάγλυφη υφή, ιδανικό για πρακτική εξάσκηση πινγκ-πονγκ. Το δάπεδο επιτραπέζιας αντισφαίρισης (3,45 mm) υποστηρίζεται με το Top Clean XP για επιφανειακή προστασία, επιπλέον αντοχή και οικονομική συντήρηση.

Αθλητικά: TARKETT LUMAFLEX ENERGY OMNISPORTS COMPACT

Συνδυάζεται με το Omnisports Compact για υψηλές αθλητικές επιδόσεις και αντοχή στην ελαφριά πολλαπλή χρήση. Ιδανική λύση για πολλαπλά σπορ έως και επίπεδο ανταγωνισμού χάρη στην υποκατασκευή πραγματικού ξύλου 15 mm κατασκευασμένη αποκλειστικά από σημύδα, που παρέχει άνεση και απόδοση για βελτιωμένη αθλητική εμπειρία.
Flexlock

Αθλητικά: TARKETT FLEXLOCK

Το Flexlock είναι ένα μοναδικό πατενταρισμένο σύστημα ξύλου σπορ δαπέδων κατασκευασμένο από προκατασκευασμένα, έτοιμα για συναρμολόγηση στοιχεία που προσφέρουν εύκολη, γρήγορη και ασφαλή εγκατάσταση. Προσφέρει ένα εύκολο στην εγκατάσταση ξύλινο αθλητικό δάπεδο για σχολικά γυμναστήρια και μικρότερες εγκαταστάσεις χορού.
TOUCHDOWN

Αθλητικά: TARKETT TOUCHDOWN

Το Touchdown είναι ένα προστατευτικό κάλυμμα δαπέδου σε μορφή ρολού που βοηθά στη μετατροπή οποιασδήποτε αθλητικής εγκατάστασης σε προσωρινό χώρο για εκθέσεις ή εκδηλώσεις. Πρόκειται για μια οικονομική λύση δαπέδων που προστατεύει τα δάπεδα από την κίνηση των ποδιών και το μικρό βάρος.
Protectiles+

Αθλητικά: TARKETT PROTECTILES+

Είναι προστατευτικά πλακίδια που βοηθούν στη μετατροπή οποιασδήποτε αθλητικής εγκατάστασης σε προσωρινό χώρο για εκθέσεις ή εκδηλώσεις. Προστατεύουν το υποκείμενο δάπεδο παρέχοντας υψηλό επίπεδο αντοχής στις γρατσουνιές και τα σημάδια της καρέκλας,