Η TΑΠΕΝ Δρακόπουλος Aποκλειστικός Eισαγωγέας για την Ελλάδα Yπερυψωμένων της NEWFLOOR

Η TΑΠΕΝ Δρακόπουλος Aποκλειστικός Eισαγωγέας για την Ελλάδα Yπερυψωμένων της NEWFLOOR 640 366 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

🎯 H ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος Aποκλειστικός Eισαγωγέας για την Ελλάδα Yπερυψωμένων Δαπέδων της NEWFLOOR 🎯


 
H ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος με 50 χρόνια παρουσία στο χώρο του εξειδικευμένου πατώματος, συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία, επικεντρωμένη πάντα στην αναζήτηση προϊόντων που πραγματικά εστιάζουν στην καινοτομία, ανακοινώνει την συνεργασία ως αποκλειστικός εισαγωγέας για την Ελλάδα των υπερυψωμένων δαπέδων της NEWFLOOR
 
Η Newfloor είναι μια οικογενειακή εταιρεία στην περιφέρεια Βένετο στην Ιταλία, που ιδρύθηκε το 1986 μετά από 10 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ξυλείας. Τα πρώτα χρόνια η εταιρεία επικεντρώθηκε στην παραγωγή για τρίτους, αλλά στη συνέχεια η Newfloor αποφάσισε να ξεχωρίσει από τους ανταγωνιστές.

Χάρη στην εξειδίκευση στις σκληρές επιφάνειες και τις μη τυποποιημένες διαστάσεις κατάφερε να ξεχωρίσει. Η εταιρεία επικεντρώθηκε σε εξατομικευμένα και εξελιγμένα προϊόντα, δίνοντας έμφαση στην καινοτόμο και τεχνολογική εξέλιξη.

Με την πάροδο των ετών, η NewFloor κατοχύρωσε δύο διπλώματα ευρεσιτεχνίας για βιομηχανικές εφευρέσεις:

 • το 1998 ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα πάνελ δαπέδου με υπερυψωμένα πλακάκια πορσελάνης και
 • το 2013 μια πανευρωπαϊκή πατέντα για το Freefloor. Ένα ξηρό σύστημα αυτοστρωματικού δαπέδου.

Όταν αναφέρουμε μη τυποποιημένες διαστάσεις σίγουρα δεν αναφερόμαστε μόνο σε Panel 60×60 cm καθώς ένα ευρύ φάσμα μεγεθών, ειδών και προτάσεων χαρακτηρίζει την παραγωγή της Newfloor.

Διάφορες επικαλύψεις:

 • παρκέ
 • κεραμικό
 • μάρμαρο και γρανίτης
 • ανακατασκευασμένη πέτρα
 • πλαστικό
 • laminate
 • λινέλαιο
 • βινύλιο
 • καουτσούκ
 • ανοξείδωτο ατσάλι

Χωρίς περιορισμούς κατασκευής: η γραμμή παραγωγής προσαρμόζεται τέλεια στις ανάγκες του πελάτη με μοναδική ευελιξία, ακόμη και για μικρά έργα και για εξατομικευμένα προϊόντα

Με προϊόντα μοναδικά : S lock system, x floor , free floor κ.α

ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος και NewFloor συγκροτούν μια δυνατή ομάδα που σίγουρα μπορούν να σας δώσουν το αποτέλεσμα που χρειάζεστε.

“Η εξειδίκευση μας, βασισμένη στην διαρκή ενημέρωση / επικοινωνία με τους οίκους του εξωτερικού και στις χιλιάδες συνεργασίες μας με αρχιτέκτονες σε συνδυασμό με την άμεση διαθεσιμότητα υλικών, μπορούν να αποτελέσουν για τον συνεργάτη μας – πελάτη ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο αποπεράτωσης εν εξελίξει έργων αλλά και να συμβάλουν στον σχεδιασμό / μελέτη των μελλοντικών.
Άλλωστε το R&D αποτελεί δομικό στοιχείο της εταιρείας μας και αυτός είναι ό λόγος που μας επιτρέπει να διαθέτουμε μια από τις μεγαλύτερες ποικιλίες επιλογών στη Ελλάδα.”

P. Drakopoulos, Managing Director TAPEN

“Our family, who has always played an important role in the history of raised flooring, has contributed to its evolution and development. Today we renew our intent, perpetuating the same values that have always distinguished our family such as dedication, continuous research, attention to detail and highest level of customer service.“

Michela Matterazzo, CEO NEW FLOOR