Προϊόντα Skema

Skema

Η Skema κοιτάζει πάντα μπροστά. Εστιάζει τις ενέργειές της στο να προβλέπει τα αυριανά έργα και να ξεπερνάει τους στόχους της προς νέες λύσεις όλο και πιο αποτελεσματικές.

Έχει ένα σταθερό στόχο: να βελτιώσει την ευημερία των ανθρώπων, εισάγοντας νέα συστήματα για την κάλυψη επιφανειών που έχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις στην καθημερινή ζωή.

Η Skema έχει εγκαταλείψει την έννοια της ύλης που συνδέεται με το δάπεδο και έχει εξερευνήσει νέες διαστάσεις, όχι μόνο σε ύψος και πλάτος αλλά και σε βάθος και… αισθητική. Έχει αγκαλιάσει νέα και πρωτοποριακά υλικά που είναι πιο κοντά στον άνθρωπο. Η πρόοδος που προέρχεται από την τεχνολογία είναι η έμπνευσή της και η ομορφιά της

LUMBERTECH OIL BLACK FORM

Ξύλινα Δάπεδα: SKEMA Lumbertech Oil

Μια σειρά με βαθύ βούρτσισμα της επιφάνειας που ολοκληρώνεται με μια σύνθεση βασισμένη σε φυσικά έλαια και κεριά που σου επιτρέπουν να ζεις καθημερινά την ομορφιά του ξύλου.
LUMBERTECH VARNISH ROVERE CASPIO

Ξύλινα Δάπεδα: SKEMA Lumbertech Varnish

Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ενίσχυσης της φυσικότητας του ξύλου. Το βερνίκι που χρησιμοποιείται για την επιφάνεια είναι μηδενικής γυαλάδας, για ματ αποτέλεσμα που διατηρεί την αυθεντική εμφάνιση του ξύλου
LUMBERTECH S700 ROVERE VALSESIA

Ξύλινα Δάπεδα: SKEMA Lumbertech S700

Το κλασσικό σχέδιο ψαροκόκαλο με 90° κόψιμο στη κοντή πλευρά. Ο ρυθμός και η κομψότητα συνδυάζονται με τις ιδιότητες της Lumbertech
LUMBERTECH VARNISH INDIAN OAK

Ξύλινα Δάπεδα: SKEMA Lumbertech 205 Varnish

Μηδενικής γυαλάδας, βερνίκι για ματ αποτέλεσμα που διατηρεί την αυθεντική εμφάνιση του ξύλου και το προστατεύει από μηχανικές και χημικές καταπονήσεις.
Vision Oxid Hydro

Laminate: SKEMA VISION OXID HYDRO

Η συλλογή Vision Oxid Hydro προτείνει τις υφές Matt και Authentic για τα τσιμεντί και πέτρινα της μοτίβα . Έρχεται σε 2 διαφορετικές διαστάσεις 1183x396x8 / 1184x601x8 mm. Χαρακτηριστική είναι η κατηγορία του: AC6 - 24 ώρες αδιάβροχο

LVT: SKEMA SYNTESY SPC CONNE.X

Δάπεδο με διαφανές στρώμα βινυλίου 0,55 mm και ενισχυμένο με PU που επιτρέπει τη χρήση του σε χώρους υψηλής κίνησης. Εύκολα παραμένει καθαρό και είναι ανθεκτικό στα βακτήρια. υγειονομική και περιβαλλοντική πιστοποίηση A+.
SYNCRO PARQUET HYDRO

Laminate: SKEMA SYNCRO PARQUET HYDRO

Ανακαλύψετε ξανά την κομψότητα του παρελθόντος. Με πρακτική και γρήγορη εγκατάσταση, προτείνεται στην κλασική έκδοση Herringbone και στην Ουγγρική Chevron, με κεκλιμένη κοπή. Κατηγορία αντοχής του: AC6 - 24 ώρες αδιάβροχο.
K Uno Hydro

Laminate: SKEMA K-UNO HYDRO

Η εξέλιξη ενός από τα κλασικά και πιο δημοφιλή προϊόντα της SKEMA: AC6, 24 ώρες αδιάβροχο. Διατηρεί το μεγάλο μέγεθος, αυξάνοντας το πάχος και η επιφάνεια είναι εξοπλισμένη με syncropore. Ένα από τα πιο ρεαλιστικά δάπεδα laminate.

LVT: SKEMA SYNTESY SPC STAR KW

Η έκδοση επένδυσης τοίχου για τα STAR.K δάπεδα. Μια ιδανική λύση για εσωτερική διακόσμηση ιδέες, που εμπλουτίζει περαιτέρω τις συλλογές της Skema.

LVT: SKEMA SYNTESY SPC STAR KR

Η τεχνολογία Synchropore αυτής της σειράς επιτρέπει τη γοητεία του πραγματικού ξύλου να τονιστεί, δίνοντας ένα εξαιρετικά ρεαλιστικό και φυσικό αποτέλεσμα στα δάπεδά της.
Prestige Hydro

Laminate: SKEMA PRESTIGE HYDRO

Το Prestige εξελίσσεται και γίνεται Hydro. Προστατεύεται για 24 ώρες από τα στάσιμα νερά και αλλάζει το πλάτος του (220 mm) καθώς και το πάχος του (10 mm). Διαθέτει σύστημα έξυπνου κλειδώματος TLS-PLUS και είναι κατηγορίας AC5.
SKEMA-FIT-LAY

LVT: SKEMA FITLAY

Χάρη στη συγκεκριμένη δομή του προσκολλάται στο δάπεδο αυτόνομα , κάνοντας την εγκατάσταση και την αφαίρεση πολύ γρήγορη. Το σύστημα τοποθέτησης χωρίς αρμούς σας επιτρέπει να κόψετε και να διαμορφώσετε το δάπεδο, δημιουργώντας σχέδια και συνδυασμούς χρωμάτων. Το FIT.LAY είναι κατάλληλο για ανυψωμένα δάπεδα και για μεγάλες επιφάνειες.