Προϊόντα Skema

Skema

Η Skema κοιτάζει πάντα μπροστά. Εστιάζει τις ενέργειές της στο να προβλέπει τα αυριανά έργα και να ξεπερνάει τους στόχους της προς νέες λύσεις όλο και πιο αποτελεσματικές.

Έχει ένα σταθερό στόχο: να βελτιώσει την ευημερία των ανθρώπων, εισάγοντας νέα συστήματα για την κάλυψη επιφανειών που έχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις στην καθημερινή ζωή.

Η Skema έχει εγκαταλείψει την έννοια της ύλης που συνδέεται με το δάπεδο και έχει εξερευνήσει νέες διαστάσεις, όχι μόνο σε ύψος και πλάτος αλλά και σε βάθος και… αισθητική. Έχει αγκαλιάσει νέα και πρωτοποριακά υλικά που είναι πιο κοντά στον άνθρωπο. Η πρόοδος που προέρχεται από την τεχνολογία είναι η έμπνευσή της και η ομορφιά της

PRESTIGE L

Laminate: SKEMA PRESTIGE L

Έξι νέες υφές ξύλου ενισχύουν με περισσότερες επιλογές τη σειρά PRESTIGE L με μεγάλο μέγεθος σανίδας (2052x220 x 8 mm). Αντιστατικό, εξοπλισμένο με το ακριβές και ισχυρό σύστημα κλειδώματος TLS PLUS, αρμούς στις τέσσερις πλευρές και φυσικό αποτέλεσμα χάρη στην τεχνολογία syncropore.
K Uno Hydro

Laminate: SKEMA K-UNO HYDRO

Η εξέλιξη ενός από τα κλασικά και πιο δημοφιλή προϊόντα της SKEMA του K-Uno. Διατηρεί το μεγάλο μέγεθος, αυξάνοντας το πάχος και η επιφάνεια είναι εξοπλισμένη με syncropore, για να συνεχίσει να είναι ένα από τα πιο ρεαλιστικά δάπεδα laminate.
FACEILE +

Laminate: SKEMA FACILE+

Πρακτικό και εύκολο στην τοποθέτηση δάπεδο ιδανικό για να αλλάζετε γρήγορα την εμφάνιση σπιτιών, ξενοδοχείων ή καταστημάτων. Αποτελεί την value for money επιλογή καθώς διατηρεί τα πολύ υψηλά ποιοτικά και αισθητικά χαρακτηριστικά του.
Vision Oxid Hydro

Laminate: SKEMA VISION OXID HYDRO

Η συλλογή Vision Oxid Hydro προτείνει τις υφές Matt και Authentic για τα τσιμεντί και πέτρινα της μοτίβα . Έρχεται σε 2 διαφορετικές διαστάσεις 1183x396x8 / 1184x601x8 mm. Χαρακτηριστική είναι η κατηγορία του: AC6
Syncro Plank

Laminate: SKEMA SYNCRO PLANK

Χαρακτηρίζεται από το μέγεθος των σανίδων. Χάρη στη συνέχεια της διακόσμησης στις δύο μικρές πλευρές, δημιουργείται ένα οπτικό εφέ, που δίνει βάθος και ένα «ατελείωτο» αποτέλεσμα στο πάτωμα. Είναι δύσκολο να εντοπιστεί το κενό μεταξύ μιας σανίδας και της άλλης χάρη στην ακρίβεια και τον ορισμό των ντεκόρ.
SYNCRO PARQUET HYDRO

Laminate: SKEMA SYNCRO PARQUET HYDRO

Το laminate που σας επιτρέπει να ανακαλύψετε ξανά την κομψότητα του παρελθόντος. Με πρακτική και γρήγορη εγκατάσταση, προτείνεται στην κλασική έκδοση Herringbone και στην Ουγγρική Chevron, με κεκλιμένη κοπή. Εντυπωσιακή είναι η κατηγορία αντοχής του: AC6
Prestige Hydro

Laminate: SKEMA PRESTIGE HYDRO

Το Prestige εξελίσσεται και γίνεται Hydro. Προστατεύεται για 24 ώρες από τα στάσιμα νερά και αλλάζει το πλάτος του (220 mm) καθώς και το πάχος του (10 mm). Διαθέτει σύστημα έξυπνου κλειδώματος TLS-PLUS και είναι κατηγορίας AC5.
Prestige Gold

Laminate: SKEMA PRESTIGE GOLD

Ένα ευρύ φάσμα προτάσεων για κάθε τύπο ανάγκης οικιστικών και εμπορικών χώρων. Προστίθενται πέντε νέες υφές. Χάρη στο Tecno Lock Plus, τις ολόπλευρες λοξοτoμήσεις και το syncropore, έχει αξιοσημείωτες τεχνικές επιδόσεις.
SKEMA-FIT-LAY

LVT: SKEMA FITLAY

Το SINTESY FIT.LAY είναι LOOSE LAY LUXURY VINYL TILE με ιδιαίτερη αισθητική . Χάρη στη συγκεκριμένη δομή του προσκολλάται στο δάπεδο αυτόνομα , κάνοντας την εγκατάσταση και την αφαίρεση πολύ γρήγορη. Μπορεί επίσης να εγκατασταθεί με μόνιμο ή ημι-μόνιμο τρόπο. Το σύστημα τοποθέτησης χωρίς αρμούς σας επιτρέπει να κόψετε και να διαμορφώσετε το δάπεδο, δημιουργώντας σχέδια και συνδυασμούς χρωμάτων. Το FIT.LAY είναι κατάλληλο για ανυψωμένα δάπεδα και για μεγάλες επιφάνειες και προτείνεται σε δέκα διαφορετικά décor και χρώματα.
LUMBERTECH

Ξύλινα Δάπεδα: SKEMA Lumbertech HI-TECH (OIL & VARNISH)

Η σειρά των HI TECH ξύλινων δαπέδων που συνδυάζει ξύλο σε σκόνη- wood powder (κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) με ξύλινες σανίδες, καθιστώντας τα πιο ανθεκτικά σε καταπόνηση (με ανώτερα αποτελέσματα από κάθε άλλο ξύλινο δάπεδο στο αντίστοιχο test Brinell) , ονομάζεται τώρα Lumbertech και χαρακτηρίζεται από ένα ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα στην αφή και στο μάτι,. Εκτός από την εντυπωσιακή συλλογή των διαθέσιμων φινιρισμάτων, η επιφάνεια έχει επεξεργαστεί με βαθύ βούρτσισμα, το οποίο αναδεικνύει τον κόκκο του ξύλου. Το Lumbertech διατίθεται σε δύο μεγέθη με διαφορετικά φινιρίσματα, λάδι ή βερνίκι. Για το τελευταίο, έχει επίσης εισαχθεί βερνίκι μηδενικής στιλπνότητας, με ματ αποτέλεσμα και φυσική απόδοση που αφήνει την αρχική εμφάνιση αμετάβλητη, ίση με την απόδοση των φινιρισμάτων λαδιού. Το δάπεδο Lumbertech είναι μια πραγματική επανάσταση στο κλασικό παρκέ και μια λύση με ρομαντική εμφάνιση αλλά με υπερ-τεχνολογική καρδιά.
Evertech

Ξύλινα Δάπεδα: SKEMA EVERTECH HI-TECH

Μπορεί το ξύλινο δάπεδο να είναι τόσο ανθεκτικό όσο η πέτρα και να αναπαράγει την αισθητική της; Η απάντηση της SKEMA βρίσκεται στο Evertech, το οποίο συνδυάζει την ομορφιά των μοντέρνων υλικών όπως η πέτρα, το σκυρόδεμα και το μέταλλο με τη διαχρονική αισθητική του ξύλου. Το Evertech είναι η εξέλιξη ερευνών και εξαντλητικών test που γεννήθηκε πριν από λίγα χρόνια. Το αποτέλεσμα είναι ένα αποκλειστικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που συνδυάζει σκόνη ξύλου (wood compound) με μελαμίνη και ρητίνη, που καταλύεται με ατμό, προσφέροντας χαμηλό πάχος, πολύ υψηλή αντοχή σε χτυπήματα και γρατζουνιές υπερβαίνοντας ό,τι ως τώρα γνωρίζαμε για τα ξύλινα πατώματα. Σήμερα, αυτό το τεχνολογικό δάπεδο είναι εξοπλισμένο με σημαντικές καινοτομίες που το καθιστούν ακόμη πιο αποτελεσματικό, όπως το εξαιρετικό και μοναδικό κούμπωμα TLS, αλλά και νέα χρώματα και αποχρώσεις που διευρύνουν την δυνατότητα επιλογής. Τέλος, εισήχθη μια νέα κατηγοριοποίηση επιφανειακών φινιρισμάτων, η οποία είναι ό,τι πιο φυσικό και όμορφο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε τον χώρο σας.