Η Grabo επιλέγει ΤΑΠΕΝ για την Ελληνική αγορά

GRABO

Η Grabo επιλέγει ΤΑΠΕΝ για την Ελληνική αγορά

Η Grabo επιλέγει ΤΑΠΕΝ για την Ελληνική αγορά 1104 760 ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος

Όταν έχεις πάνω από 110 χρόνια ιστορίας, όταν χαρακτηρίζεσαι σαν μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο του πατώματος, όταν έχεις τοποθετήσει εκατομμύρια m², όταν τα ειδικά σου πατώματα (Αθλητικά) είναι πιστοποιημένα από διεθνείς ομοσπονδίες και συνεχώς εξελίσσεσαι προσφέροντας πατενταρισμένα δάπεδα που ανταποκρίνονται στις προκλήσεις κάθε εποχής (Silver Knight – covid 19) σε περισσότερες από 70 χώρες, τότε κάθε ερώτημα περί αξιοπιστίας και ποιότητας έχει ήδη απαντηθεί.

Η Grabo  επιλέγει τους συνεργάτες της με αυστηρά κριτήρια και εμείς στην ΤΑΠΕΝ Δρακόπουλος είμαστε η επιλογή της για την Ελληνική αγορά.

Για εμάς στην ΤΑΠΕΝ κάθε νέα συνεργασία είναι μια μεγάλη πρόκληση και είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις αντιπροσώπευσης ενός κορυφαίου εργοστασίου όπως η Grabo.

Όλη η σειρά προϊόντων της GRABO παράγεται στην Ευρώπη και έχει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Τα προϊόντα βασίζονται σε τεχνολογίες που σέβονται το περιβάλλον δεν περιέχουν διαλύτες και βαρέα μέταλλα.

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό Floorscore (από το Ανεξάρτητο Διεθνές Ινστιτούτο SCS Global Services) τα προϊόντα πληρούν την απαίτηση του California Certificate 01350 χαμηλών εκπομπών πτητικών αερίων  εσωτερικού χώρου και συμβάλλουν στην πιστοποίηση LEED.

Σας περιμένουμε να σας παρουσιάσουμε την μοναδική σειρά προϊόντων της Grabo που θα σας δώσει μια διαφορετική οπτική για το επόμενό σας project