Προϊόντα Grabo

GraboPLAST

Τα προϊόντα της Graboplast κατασκευάζονται με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες και εξάγονται σε περισσότερες από 100 χώρες πέντε ηπείρων.

Η γκάμα των προϊόντων που κατασκευάζει η Graboplast έχει αλλάξει σημαντικά την τελευταία δεκαετία και πλέον επικεντρώνεται σε ειδικά δάπεδα υψηλών προνομίων που αναπτύσσονται στο εσωτερικό, όπως δάπεδα εμπορικών, εκθεσιακών, αθλητικών και οχημάτων, εκτός από την κατασκευή δαπέδων κατοικιών.

Ένα βήμα παραπέρα θα βρείτε στη Graboplast βινυλικά δάπεδα και με αντιμικροβιακές ιδιότητες.

SPRING-AIR-ELITE

Αθλητικά: GRABO SPRING AIR

Ένα παρκέ σύστημα σχεδιασμένο για χρήση σε αθλητικές αίθουσες πολλαπλών χρήσεων. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για αγώνες ομαδικών σπορ (όπως μπάσκετ, χάντμπολ, βόλεϊ, futsal κ.λπ.). Το σύστημα προστατεύει αποτελεσματικά τις αρθρώσεις των αθλητών και παρέχει ένα απόλυτο υπόβαθρο για εξαιρετική αθλητική απόδοση.

Αθλητικά: GRABO JUMP AIR

Η ιδανική λύση για σχολικά γυμναστήρια όπου το κάλυμμα του δαπέδου εκτίθεται σε εντατική χρήση όλη την ημέρα. Αποτελείται από υγρή μεμβράνη προστασίας (Vaporex), επιδαπέδιο υπόστρωμα απορρόφησης κραδασμών (ShockPad Elite) και τμήμα άνω στρώματος που είναι το κατάλληλο παρκέ (JumpAir).

Αθλητικά: GRABO STRONG AIR ELITE

Ένα παρκέ σύστημα ειδικά σχεδιασμένο για εφαρμογές βαρέως τύπου σε αίθουσες πολλαπλών σπορ. Λόγω του ανώτερου στρώματος απορροφά τους κραδασμούς, προστατεύει αποτελεσματικά τις αρθρώσεις των αθλητών και παρέχει ένα απόλυτο υπόβαθρο για εξαιρετική αθλητική απόδοση.
SMART-FIT

Αθλητικά: GRABO SMART FIT

Το σύστημα Grabo Smart-Fit είναι το νέο μας αθλητικό παρκέ για γυμναστήρια, γυμναστήρια, αίθουσες χορού, σχολικά αθλητικά γήπεδα. Χάρη στο προκατασκευασμένο προϊόν με υποστρώματα απορρόφησης κραδασμών και σύστημα κλικ 5G, έχει μικρό χρόνο τοποθέτησης και χαμηλό κόστος εγκατάστασης.
DAVOS

LVT: GRABO DOMINO SPC

Το μεγάλο πλεονέκτημα του δαπέδου Grabo Domino SPC είναι ο άκαμπτος πυρήνας του, που εξαιτίας της σύνθεσής του, το κάνει πιο ανθεκτικό και σταθερό από τα παραδοσιακά δάπεδα κλικ. Παρέχει τέλεια οπτική εμπειρία στην εμφάνιση και λόγω της αντοχή του στο νερό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας.
Silver_Knight_Tempo

Βινυλικά PVC: GRABO SILVER KNIGHT TEMPO

Το Silver Knight Tempo, έχει σχεδιαστεί ειδικά για την καταπολέμηση της επιδημίας, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί κυρίως ως μία γρήγορη προστατευτική επένδυση σε υπάρχον δάπεδο νοσοκομείου. Η αντιμικροβιακή και αντιβακτηριδιακή του επιφάνεια υποστηρίζει την χαμηλού κόστους χημική καθαριότητα και απολύμανση.
diamond_tech

Βινυλικά PVC: GRABO SILVER KNIGHT DIAMOND TECH

Λόγω της φωτοκαταλυτικής αντίδρασης, η επιφανειακή βρωμιά κολλάει λιγότερο και είναι πιο εύκολο να αφαιρεθεί. Επιπλέον, οι οσμές αποσυντίθενται σε ακίνδυνα συστατικά μέρη. Λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο για ρύπους επίσης, όπως η νικοτίνη ή η φορμαλδεΰδη και οι δυσάρεστες μυρωδιές. Eίναι ενεργό όλο το εικοσιτετράωρο, 24/7 και βοηθά στη μείωση της μικροβιακής μόλυνσης μεταξύ των καθαρισμών.
Grabo_Silver_Knigh-ACCOUSTIC-7

Βινυλικά PVC: GRABO SILVER KNIGHT ACCOUSTIC 7

Έχετε σκεφτεί ποτέ πως ένα δάπεδο μπορεί να είναι η πρώτη γραμμή άμυνάς σας ενάντια στα μικρόβια και τις λοιμώξεις, ακόμα και στο χρόνο ενδιάμεσα σε δύο καθαρισμούς; Γνωρίστε το SILVER KNIGHT που εξουδετερώνει τα επιβλαβή βακτήρια χωρίς τη χρήση χημικών. Το δάπεδο έχει μια αυτο-απολυμαντική επιφάνεια με μια μοναδική γραμμή διπλής άμυνας.
Grabo_Plankit

LVT: GRABO Plank IT

Ένα ευρωπαϊκό LVT 2,5 mm από την GRABO (ίδρυση 1905), με επίστρωση προστασίας από την φθορά πάχους 0,55 mm, που εκτός από τους χώρους χαμηλής κυκλοφορίας μπορεί να τοποθετηθεί και σε χώρους με ιδιαίτερα αυξημένη κυκλοφορία. Μπορείτε να σχεδιάσετε ένα μοναδικό και κλασικό εσωτερικό σε εμπορικούς χώρους, όπως καταστήματα, εστιατόρια, γραφεία και άλλα κτίρια με υψηλή επισκεψιμότητα. Λόγω της τελικής επιφάνειας PUR, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και είναι εύκολο να καθαριστεί. Διατίθεται σε χρώματα και υφές ξύλου και πέτρας που σίγουρα θα ταιριάξουν στον χώρο σας. Το σύνηθες μέγεθος των σανίδων είναι 185 mm x 1220.