Προϊόντα Grabo

GraboPLAST

Τα προϊόντα της Graboplast κατασκευάζονται με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες και εξάγονται σε περισσότερες από 100 χώρες πέντε ηπείρων.

Η γκάμα των προϊόντων που κατασκευάζει η Graboplast έχει αλλάξει σημαντικά την τελευταία δεκαετία και πλέον επικεντρώνεται σε ειδικά δάπεδα υψηλών προνομίων που αναπτύσσονται στο εσωτερικό, όπως δάπεδα εμπορικών, εκθεσιακών, αθλητικών και οχημάτων, εκτός από την κατασκευή δαπέδων κατοικιών.

Ένα βήμα παραπέρα θα βρείτε στη Graboplast βινυλικά δάπεδα και με αντιμικροβιακές ιδιότητες.

DAVOS

LVT: GRABO DOMINO SPC

Το μεγάλο πλεονέκτημα του δαπέδου Grabo Domino SPC είναι ο άκαμπτος πυρήνας του, που εξαιτίας της σύνθεσής του, το κάνει πιο ανθεκτικό και σταθερό από τα παραδοσιακά δάπεδα κλικ. Παρέχει τέλεια οπτική εμπειρία στην εμφάνιση και λόγω της αντοχή του στο νερό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας.

Αθλητικά: GRABO PRIMA

Ένα ιδανικό αθλητικό δάπεδο για σχολικά γυμναστήρια, το οποίο μαζί με μαθήματα γυμναστικής μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για προπονήσεις και ψυχαγωγικές αθλητικές εκδηλώσεις. Η συνδυασμένη βάση αφρού εξασφαλίζει επαρκή άνεση στο πόδι.

Αθλητικά: GRABO MEGA

Κατά την ανάπτυξη αυτού του προϊόντος, στόχος της Grabo ήταν να δημιουργήσει ένα αθλητικό δάπεδο που να έχει εξαιρετική απορρόφηση κραδασμών και εξαιρετικές αθλητικές ιδιότητες.

Αθλητικά: GRABO GYMFIT 65

Ένα αθλητικό δάπεδο με X PUR Surface. Εξαιτίας της νέας επιφάνειας X-PUR, το Gymfit 65 είναι οικονομικά αποδοτικό, ανθεκτικό στην τριβή, εύκολο στον καθαρισμό και στη συντήρηση.

Αθλητικά: GRABO ELITE

Λόγω του γενικού σχεδιασμού της και της συνδυασμένης υποστήριξης αφρού, η σειρά προστατεύει αποτελεσματικά τις αρθρώσεις και τους χόνδρους των αθλητών κατά τη διάρκεια του αθλητισμού, της προπόνησης, του παιχνιδιού ή του αγώνα. Η πατενταρισμένη επάνω στρώση X PUR εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και εύκολη συντήρηση του δαπέδου. Το Elite είναι ένα αθλητικό δάπεδο, πλήρως συμβατό με τις απαιτήσεις του προτύπου EN 14904.

Αθλητικά: GRABO STAMINA

Ένα συμπαγές κάλυμμα δαπέδου, ανθεκτικό στη φθορά και εύκολο στον καθαρισμό λόγω του σχεδιασμού του άνω στρώματος X PUR. Μαζί με τις ισορροπημένες ιδιότητες ολίσθησης και λαβής, διαθέτει εξαιρετική αντοχή και αντοχή σε εσοχές. Συνιστάται για εφαρμογές βαρέως τύπου.

Αθλητικά: GRABO SUPREME

Η πατενταρισμένη στρώση X PUR εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και εύκολη συντήρηση του δαπέδου. Μαζί με την εξαιρετική λειτουργικότητα, φημίζεται για τη βέλτιστη αντίσταση ολίσθησης που βοηθά στην αποφυγή ατυχημάτων που προκαλούνται είτε από πολύ χαμηλό είτε από πολύ υψηλό συντελεστή τριβής.

Αθλητικά: GRABO EXTREME

Μαζί με την εξαιρετική λειτουργικότητα, φημίζεται για τη βέλτιστη αντίσταση ολίσθησης που βοηθά στην αποφυγή ατυχημάτων που προκαλούνται είτε από πολύ χαμηλό είτε από πολύ υψηλό συντελεστή τριβής.
Grabo_Plankit

LVT: GRABO Plank IT

Ένα ευρωπαϊκό LVT 2,5 mm από την GRABO (ίδρυση 1905), με επίστρωση προστασίας από την φθορά πάχους 0,55 mm, που εκτός από τους χώρους χαμηλής κυκλοφορίας μπορεί να τοποθετηθεί και σε χώρους με ιδιαίτερα αυξημένη κυκλοφορία. Μπορείτε να σχεδιάσετε ένα μοναδικό και κλασικό εσωτερικό σε εμπορικούς χώρους, όπως καταστήματα, εστιατόρια, γραφεία και άλλα κτίρια με υψηλή επισκεψιμότητα. Λόγω της τελικής επιφάνειας PUR, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και είναι εύκολο να καθαριστεί. Διατίθεται σε χρώματα και υφές ξύλου και πέτρας που σίγουρα θα ταιριάξουν στον χώρο σας. Το σύνηθες μέγεθος των σανίδων είναι 185 mm x 1220.

Αθλητικά: GRABO GYMFIT 50

Ένα αθλητικό δάπεδο που καθαρίζεται εύκολα με δυνατότητα PUR Surface. Ο σχεδιασμός της επιφάνειας του εξασφαλίζει βέλτιστη αντίσταση ολίσθησης που συμβάλλει στη μείωση των κινδύνων ολίσθησης και πρόσφυσης.

Αθλητικά: GRABO VARIUSE

Ελαστικό, ειδικό αθλητικό δάπεδο PVC πολλαπλών χρήσεων με επιφάνεια X PUR. Χάρη στο συνδυασμένο υπόστρωμα αφρού παρέχει πραγματική προστασία των αρθρώσεων κατά τη διάρκεια της άθλησης.

Αθλητικά: GRABOFLEX START

Μια οικονομική λύση για μικρότερες αθλητικές αίθουσες όπου η αντοχή και η ασφάλεια του αγωνιστικού χώρου είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα. Το υπόστρωμα αφρού υψηλής πυκνότητας εξασφαλίζει επαρκή άνεση στο πόδι.