Δάπεδα Tarkett Laminate

Στην Tarkett το laminate δάπεδο αποτελείται από τέσσερα στρώματα. Το στρώμα του πυρήνα αποτελείται από μια σανίδα υψηλής πυκνότητας κατασκευασμένη από ξύλο σε ποσοστό μεγαλύτερο του 80% το οποίο παρέχει εξαιρετική δομική αντοχή και υψηλή ανθεκτικότητα. Στην κορυφή βρίσκεται το premium διακοσμητικό στρώμα από τυπωμένο χαρτί, το οποίο επιτρέπει την αποτύπωση πολύ λεπτομερών και όμορφων σχεδίων. Αυτό είναι σφραγισμένο με την πρωτοποριακή προστατευτική μας επιφάνεια, η οποία εξασφαλίζει αντοχή και υγιεινή μακράς διαρκείας Χρησιμοποιούμε επίσης μια μοναδική τεχνική ανάγλυφης αποτύπωσης για να δώσουμε στην επιφάνεια μια πιο ρεαλιστική υφή. Αυτή η τεχνική επιτρέπει επίσης την προσθήκη εξελιγμένων διακοσμητικών εφέ. Το κατώτερο στρώμα είναι ένα στρώμα εξισορρόπησης. Προστατεύει τον πυρήνα από την υγρασία και επίσης παρέχει δομική σταθερότητα.

Saverne-Oak_510032030

Laminate: Tarkett WOODSTOCK XL 1032 4V

Υπέροχη σειρά που χρειάζεται χώρο για να αποκαλυφθεί με όλη της την ομορφιά. Κάθε σανίδα είναι ανάγλυφη με σχέδια που τραβούν διακριτικά το φως.
Moutain-Oak_510034036

Laminate: Tarkett WOODSTOCK PRO 833 4V

Η σειρά με τις περισσότερες πωλήσεις για χώρους με μεγάλη κίνηση έγινε ακόμα καλύτερη. Με ταξινόμηση 33 Heavy, είναι η ιδανική λύση Laminate για χώρους φιλοξενίας και εσωτερικά δάπεδα εμπορικών χώρων.
Handbrushed-Pine-White

Laminate: Tarkett WOODSTOCK 832 “NEW” 0V-4V

H συγκρατημένη γοητεία της παράδοσης. Μεγάλη ποικιλία από κλασικές βελανιδιές και ζεστή κόκκινη καρυδιά. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει από πλούσιο μελί έως βαθύ καφέ και έξυπνο γκρι.
Tundra-Oak-Spring

Laminate: Tarkett ESSENTIALS 832 “NEW” 4V

Συνδυάζοντας πιο ανοιχτόχρωμες και πιο σκούρες αποχρώσεις, μια έξυπνη επιλογή από εντυπωσιακά σχέδια ξύλου. Από απαλό μπεζ έως πλούσιο καφέ, από λεπτές υφές έως ρουστίκ κόκκους με εύκολη και απροβλημάτιστη εγκατάσταση.
Stone-Oak

Laminate: Tarkett EASY 832 “NEW”

Mεγάλη ποικιλία από βελανιδιές σε διαχρονικά χρώματα σε συνδυασμό με γκρι και κόκκινο-καφέ αποχρώσεις που ταιριάζουν με τη διάθεσή σας. Το laminate δάπεδο με τη γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση.
Patchwork-Blonde_510033032

Laminate: Tarkett WOODSTOCK XL 832

Η συλλογή ξεχωρίζει για τις μακριές και μεγάλες σανίδες, ενώ τα σχέδια Bigfoot, Chevron & Patchwork προαναγγέλλουν μια νέα γενιά δαπέδων Laminate.