Δάπεδα Tarkett Laminate

Στην Tarkett το laminate δάπεδο αποτελείται από τέσσερα στρώματα. Το στρώμα του πυρήνα αποτελείται από μια σανίδα υψηλής πυκνότητας κατασκευασμένη από ξύλο σε ποσοστό μεγαλύτερο του 80% το οποίο παρέχει εξαιρετική δομική αντοχή και υψηλή ανθεκτικότητα. Στην κορυφή βρίσκεται το premium διακοσμητικό στρώμα από τυπωμένο χαρτί, το οποίο επιτρέπει την αποτύπωση πολύ λεπτομερών και όμορφων σχεδίων. Αυτό είναι σφραγισμένο με την πρωτοποριακή προστατευτική μας επιφάνεια, η οποία εξασφαλίζει αντοχή και υγιεινή μακράς διαρκείας Χρησιμοποιούμε επίσης μια μοναδική τεχνική ανάγλυφης αποτύπωσης για να δώσουμε στην επιφάνεια μια πιο ρεαλιστική υφή. Αυτή η τεχνική επιτρέπει επίσης την προσθήκη εξελιγμένων διακοσμητικών εφέ. Το κατώτερο στρώμα είναι ένα στρώμα εξισορρόπησης. Προστατεύει τον πυρήνα από την υγρασία και επίσης παρέχει δομική σταθερότητα.

Easy 832

Laminate: Tarkett EASY 832

Το μόνο που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε συναρπαστικές διακοσμήσεις με το δικό σας προϋπολογισμό. Ποικιλία από κλασσικές βελανιδιές έως ζεστό κόκκινο καρυδί.

Laminate: LONG BOARDS 1032

Η συλλογή δαπέδων laminate Long Boards 1032 της Tarkett με vintage εμφάνιση ή κλασικού ξύλου και πολύ μεγάλο μέγεθος σανίδας για να προσθέσετε άμεσα όγκο και στυλ σε ένα χώρο.

Laminate: Tarkett LAMIN’ ART

Ψάχνετε μία ιδιαίτερη εμφάνιση για να ξεχωρίσετε το χώρο σας από άλλους; Η συλλογή πατωμάτων Lamin'Art 832 με ξύλινες σανίδες εξαιρετικού πλάτους και διακριτικά μεταλλικά σχέδια είναι η κατάλληλη επιλογή.

Laminate: Tarkett WELCOME 833

Με την ενισχυμένη κατασκευή του, το πάτωμα Welcome 833 προσφέρει τη βέλτιστη αντοχή σε συνδυασμό με υπέροχα ντεκόρ. Αυτή η συλλογή έχει σχεδιαστεί ειδικά για χώρους λιανικής και φιλοξενίας.

Laminate: WOODSTOCK 832

Η δρυς παραμένει αγαπημένο ξύλο όλων των εποχών. Χρησιμοποιώντας μια ειδική τεχνική αποτύπωσης σε ανάγλυφο η συλλογή laminate Woodstock 832 της Tarkett αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά των κόκκων ξύλου, υπογραμμίζοντας τα χαρακτηριστικά της με μια απαλή και μεταξένια πινελιά.