Δάπεδα Tarkett Laminate

Στην Tarkett το laminate δάπεδο αποτελείται από τέσσερα στρώματα. Το στρώμα του πυρήνα αποτελείται από μια σανίδα υψηλής πυκνότητας κατασκευασμένη από ξύλο σε ποσοστό μεγαλύτερο του 80% το οποίο παρέχει εξαιρετική δομική αντοχή και υψηλή ανθεκτικότητα. Στην κορυφή βρίσκεται το premium διακοσμητικό στρώμα από τυπωμένο χαρτί, το οποίο επιτρέπει την αποτύπωση πολύ λεπτομερών και όμορφων σχεδίων. Αυτό είναι σφραγισμένο με την πρωτοποριακή προστατευτική μας επιφάνεια, η οποία εξασφαλίζει αντοχή και υγιεινή μακράς διαρκείας Χρησιμοποιούμε επίσης μια μοναδική τεχνική ανάγλυφης αποτύπωσης για να δώσουμε στην επιφάνεια μια πιο ρεαλιστική υφή. Αυτή η τεχνική επιτρέπει επίσης την προσθήκη εξελιγμένων διακοσμητικών εφέ. Το κατώτερο στρώμα είναι ένα στρώμα εξισορρόπησης. Προστατεύει τον πυρήνα από την υγρασία και επίσης παρέχει δομική σταθερότητα.

Birkdale_Oak_Bronze

Laminate: Tarkett Woodstock Longboards

Η σειρά δημιουργεί εσωτερικούς χώρους που προκαλούν δέος που συνδέονται με γνήσιο δάπεδο από σκληρό ξύλο. Ανθεκτικότητα και εύκολη εγκατάσταση χάρη στο σύστημα κλικ 5G.
Chester_Oak_Light

Laminate: Tarkett Woodstock Herringbone

Μια απόδειξη της αρμονικής συγχώνευσης πολυτέλειας και ζεστασιάς, που περικλείεται μέσα στο διαχρονικό μοτίβο ψαροκόκαλου. Μετατρέψτε κάθε δωμάτιο σε ένα σύγχρονο αριστούργημα.
SheffieldOakSpring

Laminate: Tarkett WOODSTOCK AQUABLOCK

Η συλλογή Woodstock AquaBlock αποτελεί απόδειξη του τέλειου συνδυασμού αδιάβροχης λειτουργικότητας και αυθεντικής αισθητικής. Προσφέρει μια εξαιρετικά αυθεντική εμφάνιση και αίσθηση για να αναδείξει κάθε έργο ανακαίνισης εσωτερικού χώρου.
Swinley_Oak_Beige

Laminate: Tarkett Woodstock

Ανακαλύψτε μια επιλογή από διαχρονικά ξύλινα σχέδια, καθένα από τα οποία αποπνέει μια αίσθηση ηρεμίας και ρουστίκ γοητείας. Μια λύση δαπέδου που μιμείται πραγματικά την αυθεντικότητα των φυσικών ξύλινων υλικών.
Kingsley_oak_brown

Laminate: Tarkett EASY

Mια σειρά από κλασικά σχέδια από σκληρό ξύλο. Είτε σας ελκύει η παραδοσιακή αισθητική είτε οι πιο σύγχρονες εκφράσεις, οποιοδήποτε από τα έργα ανακαίνισης σας θα βρει το ταίρι του.