Προϊόντα Baltic

Baltic Wood

“Τέλεια” – αυτή είναι η λέξη που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τα πατώματα Baltic Wood από πελάτες που τα επιλέγουν για τα μέρη όπου ζουν και εργάζονται.

Η εταιρεία ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 18 χρόνια στην Πολωνία, αλλά γρήγορα έγινε διεθνής.

Σήμερα, χάρη σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών, τα δάπεδα Baltic Wood προσεγγίζουν πελάτες σε 52 χώρες σε όλο τον κόσμο.

JATOBA-ELEGANCE

Ξύλινα δάπεδα: Baltic SMART COLLECTION 3 strip

Για χώρους που δε θέλουμε να μας λείψει η πολυτέλεια και η πρωτοτυπία, η σειρά Smart μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε πατώματα εξαιρετικής αισθητικής σε πραγματικά μοναδικές τιμές.
OAK-CLASSIC-MATT-LACQ.-BRUSHED

Ξύλινα δάπεδα: Baltic SMART COLLECTION 1 strip

Για χώρους που δε θέλουμε να μας λείψει η πολυτέλεια και η πρωτοτυπία, η σειρά Smart μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε πατώματα εξαιρετικής αισθητικής σε πραγματικά μοναδικές τιμές.
SIX_4HIM

Ξύλινα δάπεδα: Baltic JEANS COLLECTION

Μια συλλογή από δυναμικά δρύινα δάπεδα. Οι βουρτσισμένες επιφάνειες είναι εκλεπτυσμένες με μοντέρνα χρώματα που ταιριάζουν με την ατμόσφαιρα και το στιλ των ευρωπαϊκών μητροπολιτικών πόλεων.
MARYLIN-OAK-SUPERRUSTIC

Ξύλινα δάπεδα: Baltic MELODY COLLECTION

Κάθε μοντέλο της συλλογής Melody της Baltic εντυπωσιάζει με την υπέροχα κλασσική ομορφιά του, ενισχυμένη με βερνίκι ή ματ, λάδι ECO και εκλεπτυσμένες αποχρώσεις που ενισχύονται από χρωματικές διαφοροποιήσεις.
MEDIEVAL_CASTLE

Ξύλινα δάπεδα: Baltic TIMELESS COLLECTION

Kαλλιτεχνικά δρύινα δάπεδα με μοτίβο. Κάθε σανίδα είναι προϊόν του ανθρώπινου χεριού, που επιδρά στην επιφάνειά του ξύλου σαν σε καμβά με πινέλο ζωγράφου. Τα δάπεδα προσφέρουν υπέροχα εφέ, πλανίσματα και βούρτσισμα, εγκοπές, ίχνη φθοράς και λεπτή, χειροποίητη λοξό τμήση σε κάθε πλευρά της σανίδας.
REFLECTION-HERRINGBONE

Ξύλινα δάπεδα: Baltic NOLIMITS COLLECTION

Μια συλλογή από εξαιρετικά ανθεκτικά δρύινα δάπεδα με μοτίβο πλήρους σανίδας 1 σειράς. Το εξαιρετικά παχύ στρώμα από 6,6mm ξύλο επιτρέπει το τρίψιμο της επιφάνειας έως και 9 φορές. Αυτή η μοναδική κατασκευή είναι ένας ιδανικός συνδυασμός μεταξύ της μακροζωίας του συμπαγούς ξύλου και της δομικής σταθερότητας μιας πολυεπίπεδης σανίδας.

Ξύλινα Δάπεδα: Baltic – Jeans Collection

Οι βουρτσισμένες επιφάνειες είναι εκλεπτυσμένες με μοντέρνα χρώματα που ταιριάζουν με την ατμόσφαιρα και το στιλ των ευρωπαϊκών μητροπολιτικών πόλεων. Μπορούν να τοποθετηθούν εναλλάξ σε γειτονικά δωμάτια, διατηρώντας έτσι ένα ομοιόμορφο χρώμα του δαπέδου.