Προϊόντα Befag

BE FAG

Το παρκέ BEFAG έχει σχεδιαστεί για να κάνει το σπίτι σας ζεστό και άνετο.
Το ουγγρικό προϊόν με 44 χρόνια παράδοση κάνει αυτό το παρκέ απίστευτα πολύτιμο για όσους αναζητούν ευρωπαϊκό προϊόν με έμφαση στην ποιότητα.

Moment 3 strips

Ξύλινα δάπεδα: BEFAG MOMENT-3 STRIP

Τα ξύλινα πατώματα ήταν πάντα δημοφιλή. Λόγω των φυσικών τους υλικών, αυτές οι επιφάνειες δίνουν την εντύπωση ενός αισθητικού και φυσικού περιβάλλοντος. Ξύλινο δάπεδο Befag (3 stripes): Φέρτε ένα κομμάτι της φύσης στο χώρο σας.
Befag 2 Strips

Ξύλινα δάπεδα: BEFAG MOMENT-2 STRIP

Η ηλικία μας, το Life Style μας και η περίοδος ζωής που διανύουμε μπορεί να έχουν σημαντική επίδραση σε αυτό που νιώθουμε ή βλέπουμε ως αρμονικό. Δάπεδα 2 σανίδων για εξαιρετικό αποτέλεσμα.
VISION

Ξύλινα δάπεδα: BEFAG VISION

Αρκετές δεκαετίες επαγγελματικής εμπειρίας, αφοσιωμένου προσωπικού και τακτικά αναβαθμισμένης τεχνολογίας παραγωγής, εγγυώνται πως το ξύλινο δάπεδο Befag θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε την αρμονία που επιδιώκετε. Τα προϊόντα χαρακτηρίζονται με ονόματα Ευρωπαϊκών πόλεων και η Befag έχει προσαρμόσει τους χρωματισμούς αρμονικά, δίνοντάς στην αισθητική των χώρων μας στοιχεία από το αντίστοιχο φυσικό περιβάλλον.
Moment-1-strip

Ξύλινα δάπεδα: BEFAG MOMENT-1 STRIP

Είτε το δηλώνουμε με λόγια είτε όχι, όλοι αγωνιζόμαστε για αρμονία τόσο στη ζωή μας όσο και στο συνδυασμό χρωμάτων του σπιτιού μας. Τα ξύλινα πατώματα δίνουν πάντα μια ώθηση, καθόλου αμελητέα, προς αυτή τη κατεύθυνση, συνεισφέροντας και στη φυσική ζεστασιά του χώρου σας. Πρόταση της Befag σε ξύλινα 1 strip.