Laminate

Πατώματα υψηλής ποιότητας και αισθητικής

H ΤΑΠΕΝ εισάγει και διαθέτει laminate δάπεδα που ανταποκρίνονται πλήρως στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.

Οι συλλογές μας, από κορυφαία εργοστάσια κατασκευής δαπέδων από όλο τον κόσμο, περιλαμβάνουν κλασσικά, μοντέρνα, παραδοσιακά, πεπαλαιωμένα, decape σχέδια, σε πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Δείτε τα προϊόντα αναλυτικά

Easy 832

Laminate: Tarkett EASY 832

Το μόνο που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε συναρπαστικές διακοσμήσεις με το δικό σας προϋπολογισμό. Ποικιλία από κλασσικές βελανιδιές έως ζεστό κόκκινο καρυδί.

Laminate: LONG BOARDS 1032

Η συλλογή δαπέδων laminate Long Boards 1032 της Tarkett με vintage εμφάνιση ή κλασικού ξύλου και πολύ μεγάλο μέγεθος σανίδας για να προσθέσετε άμεσα όγκο και στυλ σε ένα χώρο.

Laminate: Tarkett LAMIN’ ART

Ψάχνετε μία ιδιαίτερη εμφάνιση για να ξεχωρίσετε το χώρο σας από άλλους; Η συλλογή πατωμάτων Lamin'Art 832 με ξύλινες σανίδες εξαιρετικού πλάτους και διακριτικά μεταλλικά σχέδια είναι η κατάλληλη επιλογή.

Laminate: Tarkett WELCOME 833

Με την ενισχυμένη κατασκευή του, το πάτωμα Welcome 833 προσφέρει τη βέλτιστη αντοχή σε συνδυασμό με υπέροχα ντεκόρ. Αυτή η συλλογή έχει σχεδιαστεί ειδικά για χώρους λιανικής και φιλοξενίας.

Laminate: WOODSTOCK 832

Η δρυς παραμένει αγαπημένο ξύλο όλων των εποχών. Χρησιμοποιώντας μια ειδική τεχνική αποτύπωσης σε ανάγλυφο η συλλογή laminate Woodstock 832 της Tarkett αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά των κόκκων ξύλου, υπογραμμίζοντας τα χαρακτηριστικά της με μια απαλή και μεταξένια πινελιά.

Laminate: ESSENTIALS 832

Από σκούρα καφέ έως ελαφριά γκρι. Αυτή η συλλογή laminate της Tarkett έχει προστατευτικό στρώμα μελαμίνης που τα καθιστά ανθεκτικά στις γρατζουνιές και τους λεκέδες.
PRESTIGE L

Laminate: SKEMA PRESTIGE L

Έξι νέες υφές ξύλου ενισχύουν με περισσότερες επιλογές τη σειρά PRESTIGE L με μεγάλο μέγεθος σανίδας (2052x220 x 8 mm). Αντιστατικό, εξοπλισμένο με το ακριβές και ισχυρό σύστημα κλειδώματος TLS PLUS, αρμούς στις τέσσερις πλευρές και φυσικό αποτέλεσμα χάρη στην τεχνολογία syncropore.
K Uno Hydro

Laminate: SKEMA K-UNO HYDRO

Η εξέλιξη ενός από τα κλασικά και πιο δημοφιλή προϊόντα της SKEMA του K-Uno. Διατηρεί το μεγάλο μέγεθος, αυξάνοντας το πάχος και η επιφάνεια είναι εξοπλισμένη με syncropore, για να συνεχίσει να είναι ένα από τα πιο ρεαλιστικά δάπεδα laminate.
FACEILE +

Laminate: SKEMA FACILE+

Πρακτικό και εύκολο στην τοποθέτηση δάπεδο ιδανικό για να αλλάζετε γρήγορα την εμφάνιση σπιτιών, ξενοδοχείων ή καταστημάτων. Αποτελεί την value for money επιλογή καθώς διατηρεί τα πολύ υψηλά ποιοτικά και αισθητικά χαρακτηριστικά του.
Vision Oxid Hydro

Laminate: SKEMA VISION OXID HYDRO

Η συλλογή Vision Oxid Hydro προτείνει τις υφές Matt και Authentic για τα τσιμεντί και πέτρινα της μοτίβα . Έρχεται σε 2 διαφορετικές διαστάσεις 1183x396x8 / 1184x601x8 mm. Χαρακτηριστική είναι η κατηγορία του: AC6
Syncro Plank

Laminate: SKEMA SYNCRO PLANK

Χαρακτηρίζεται από το μέγεθος των σανίδων. Χάρη στη συνέχεια της διακόσμησης στις δύο μικρές πλευρές, δημιουργείται ένα οπτικό εφέ, που δίνει βάθος και ένα «ατελείωτο» αποτέλεσμα στο πάτωμα. Είναι δύσκολο να εντοπιστεί το κενό μεταξύ μιας σανίδας και της άλλης χάρη στην ακρίβεια και τον ορισμό των ντεκόρ.
SYNCRO PARQUET HYDRO

Laminate: SKEMA SYNCRO PARQUET HYDRO

Το laminate που σας επιτρέπει να ανακαλύψετε ξανά την κομψότητα του παρελθόντος. Με πρακτική και γρήγορη εγκατάσταση, προτείνεται στην κλασική έκδοση Herringbone και στην Ουγγρική Chevron, με κεκλιμένη κοπή. Εντυπωσιακή είναι η κατηγορία αντοχής του: AC6