Αντιολισθητικά Δάπεδα

Η επιλογή του κατάλληλου αντιολισθητικού δαπέδου μπορεί να αποτρέψει ατυχήματα και να διασφαλίσει τη συνολική ασφάλεια για περιοχές που παρουσιάζουν κίνδυνο ολίσθησης και πτώσης.

Δείτε τα προϊόντα αναλυτικά

Safetred_Universal

Αντιολισθητικά: SAFETRED UNIVERSAL

Το Safetred Universal είναι η κλασική λύση δαπέδου ασφαλείας για κάθε περιοχή που παρουσιάζει κίνδυνο ολίσθησης ή πτώσης. Η αντιολισθητική του ιδιότητα παρέχει υψηλό επίπεδο προστασίας, ενώ η ενισχυμένη επιφάνειά της προστατεύει από λεκέδες και διευκολύνει τη συντήρηση. Διατίθεται και σε βολική μορφή πλακιδίων βινυλίου για ευκολία μεταφοράς και εγκατάστασης.
Safetred_Universal_Plus

Αντιολισθητικά: SAFETRED UNIVERSAL PLUS

Το Safetred Universal Plus είναι το πιο βαρύ δάπεδο ασφαλείας μας. Η πρόσθετη ανθεκτική υφή του παρέχει το υψηλότερο επίπεδο προστασίας, ενώ η ενισχυμένη επιφάνειά του προστατεύει από λεκέδες και διευκολύνει τη συντήρηση. Ιδανικό για κάθε δύσκολη περιοχή που παρουσιάζει υψηλό κίνδυνο ολίσθησης ή πτώσεων, όπως κουζίνες, νοσοκομεία ή καταστήματα.
Primo_Safe_T

Αντιολισθητικά: PRIMO SAFE. T

Το Primo Safe.T είναι το αντιολισθητικό που συνδυάζει την καλύτερη απόδοση στην κατηγορία με τη συντήρηση χαμηλού κόστους για να προσφέρει μια ιδανική λύση για εμπορικούς και υγρούς χώρους. Παρέχει σταθερότητα στα γυμνά πόδια και μειώνει τον κίνδυνο ολίσθησης, ακόμη και όταν καλύπτεται με σαπούνι και νερό.
Safetred_Design

Αντιολισθητικά: SAFETRED DESIGN

Είναι το απόλυτο δάπεδο ασφαλείας χάρη στην ομορφιά και τη λειτουργικότητά του. Διατίθεται σε μια σειρά από ρεαλιστικά σχέδια, όπως όμορφα ξύλινα σιτηρά, παραδοσιακά κεραμικά πλακίδια και τον εκπληκτικό ρεαλισμό της φυσικής πέτρας.
Safetred_Design_Acoustic

Αντιολισθητικά: SAFETRED DESIGN ACOUSTIC

Το απόλυτο δάπεδο ασφαλείας που μειώνει τον θόρυβο. Η αντιολισθητική ιδιότητά του παρέχει υψηλό επίπεδο προστασίας, ενώ η ενισχυμένη επιφάνειά του προστατεύει από λεκέδες και διευκολύνει τη συντήρηση. Ιδανικό για περιοχές όπου χρειάζεστε αντιολισθητικό δάπεδο βινυλίου, αλλά και το όφελος από τη μείωση του θορύβου.
Safetred_Design_Collection_Loose_Lay

Αντιολισθητικά: SAFETRED DESIGN LOOSE LAY

Διατίθεται σε μια σειρά από ρεαλιστικά σχέδια, όπως όμορφα ξύλινα, παραδοσιακά κεραμικά πλακίδια και τον εκπληκτικό ρεαλισμό της φυσικής πέτρας. Το σύστημα loose lay το καθιστά ιδανικό για έργα ανακαίνισης όπου ενδέχεται να υπάρχουν προβλήματα με υγρά ή ανώμαλα υποδάπεδα. Η εγκατάσταση είναι γρήγορη και εύκολη, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.
Safetred_Ion_Contrast

Αντιολισθητικά: SAFETRED Ion

Παρέχοντας αντοχή στην ολίσθηση με βελτιωμένα σωματίδια σε διακοσμητικό διάστικτο σχεδιασμό, το Safetred Ion Contrast είναι ένα απίστευτα μοντέρνο δάπεδο ασφαλείας. Αυτή η συλλογή είναι ιδανική για σχολεία και εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης.
Safetred_Ion_Contrast_Acoustic

Αντιολισθητικά: SAFETRED Ion ACOUSTIC

Παρέχει αντοχή στην ολίσθηση ενώ ταυτόχρονα είναι ένα απίστευτα μοντέρνο δάπεδο ασφαλείας που μειώνει τον θόρυβο. Ιδανικό για περιοχές όπου χρειάζεστε επιπλέον ασφάλεια και ησυχία.
SAFETRED ION LOOSE LAY

Αντιολισθητικά: SAFETRED Ion LOOSE LAY

Μοντέρνο δάπεδο ασφαλείας με επιπλέον το πλεονέκτημα της loose lay τοποθέτησης. Η loose lay κατασκευή του το καθιστά ιδανικό για έργα ανακαίνισης όπου μπορεί να υπάρχουν προβλήματα με υγρά ή ανώμαλα υποδάπεδα. Η εγκατάσταση είναι γρήγορη και εύκολη, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.
Safetred_Ion_Linen

Αντιολισθητικά: SAFETRED Ion LINEN

Το Safetred Ion Linen παρέχει αντοχή στην ολίσθηση με βελτιωμένα σωματίδια σε κομψό υφασμένο σχέδιο. Η ενισχυμένη επιφάνειά των δαπέδων της σειράς, προστατεύει από λεκέδες και διευκολύνει τη συντήρηση. Η συλλογή είναι ιδανική για σχολεία και εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης.
Safetred_Ion_Contrast_Acoustic

Αντιολισθητικά: SAFETRED Ion LINEN ACOUSTIC

Παρέχει αντοχή στην ολίσθηση με βελτιωμένα σωματίδια και κομψό υφασμένο σχέδιο. Ιδανικό για περιοχές όπου χρειάζεστε επιπλέον ασφάλεια και ησυχία. Χρώμα σε συνδυασμό με την ανθεκτική επικάλυψη τοίχου, το Protectwall, αυτή η συλλογή είναι ιδανική για σχολεία και εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης.
Safetred_Ion_Contrast

Αντιολισθητικά: SAFETRED Ion LINEN LOOSE LAY

Αντοχή στην ολίσθηση και κομψό υφασμένο σχέδιο. Η χαλαρή πλάτη του καθιστά τη σειρά ιδανική για έργα ανακαίνισης όπου μπορεί να υπάρχουν προβλήματα με υγρά ή ανώμαλα υποδάπεδα. Η εγκατάσταση είναι γρήγορη και εύκολη, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.